Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit izjava Jokića na konferenciji: "Mi zapravo hoćemo da pričaju o nama kao da smo za***ni"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš nasmejao je prisutne novinare

  • 0
Nikola Jokić Foto: Twitter / Printscreen / NBA

Uspeli su Denver Nagetsi da se posle pet utakmica domognu mesta u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas u drami košem Džamala Mareja u poslednjem napadu stigli do pobede nad Los Anđeles Lejkersima - 108:106.

Na konferenciji za medije, sada već tradicionalno je pričao i Nikola Jokić koji je noćas imao 25 poena uz 20 skokova i devet asistencija.

Jednom svojom izjavom posebno je nasmejao sve prisutne, jer se ponovo pred ovaj meč mnogo govorilo o povredama i potencijalnom nenastupanju Mareja, koji je na kraju dao pobednički koš.

- Mi ustvari svi hoćemo da pričaju o nama kao da smo za***ni i čvrsti, zato i igramo. Hoćemo da misle da smo povređeni, naročito Minesota - nasmejao je Jokić sve prisutne.

Još jednom se osvrnuo upravo na njega.

- Marej? Ma, izmislio je tu povredu i uspelo je! Šalim se, znao sam da će igrati, iako nisam pričao sa njim uopšte o tome. Znam da hoće da igra važne utakmice. Iako nije šutirao sjajno, važan je način na koji je završio utakmicu. Lakše pogađa teške šuteve, nego one lake. Voli te momente i situacije i bio sam ubeđen da će postići koš - zaključio je Jokić.

(Telegraf.rs)

Video: Nova luda drama pripala Denveru: Pogledajte koš za pobedu nad Lejkersima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA