≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izjava Marinkovićeve majke od pre 8 godina je "proročanska": Sledeći trener kod kog bi mogao da ode je Željko

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je tada izjavila da je srećna što njen sin u tom momentu nastupa pod Duškom Vujoševićem

  • 1
Vanja Marinković Foto: Marko Jovanović

Kao prava košarkaška "bomba" je ovog 1. maja odjeknula vest da je nekadašnji kapiten Partizana, Vanja Marinković na pragu povratka u klub, o čemu je pisao izraelski novinar Arel Ginsber, a pre toga i poznati portal Sportando.

Prethodno je Vanja u svom prvom mandatu u Partizanu postao najmlađi kapiten ikada pod palicom Duška Vujoševića. Bio je u crno-belom dresu od 2013. do 2019. godine, posle čega se odselio u Španiju, gde je prvo bio deo Valensije od 2019. do 2021. godine, a zatim i Baskonije od 2021. godine.

Mnogi navijači Partizana su priželjkivali Vanjin povratak posle sve boljih partija u dresu Baskonije ove sezone, ali i odličnog nastupa na Svetskom prvenstvu u Manili, gde je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju.

Međutim, izgleda da je jedna osoba mnogo pre ostalih "predosetila" da će doći do ujedinjenja Vanje Marinkovića sa Željkom Obradovićem. Reč je o njegovoj majci.

Ona je pre tačno osam godina gostovala u emisiji Sportska budućnost Srbije na Radio Televiziji Srbije, gde je izjavila da je njen sin u tom momentu kod najboljeg domaćeg terena koji postoji, a to je bio Duško Vujošević. Sledeći korak, kako je rekla, bio bi Željko.

- On je sad kod Duleta Vujoševića i to je meni sada vrhunac domaćeg trenera. Nema boljeg od njega. Sledeći kod kojeg bi mogao da ode je Željko - rekla je tada Vanjina majka za RTS.

Ostaje samo da i definitivno vidimo Marinkovića u crno-belom dresu, a nema sumnje da bi predstavljao ogromno pojačanje za Željkov tim naredne sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje košarkaša Vojvodine nakon osvojenog trofeja KLS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    1. maj 2024 | 16:33

    Veliki problem su domaci igraci trifunovic smailagic avramovic andjusic jaramaz kraj SEZONE a njihova forma nikakva tu trebaju nova resenja.prvo Marinkovic pa Lucic TREBA pokusati SA pokusevskim tu je koprivice avramovic ima UGOVOR plus trifunovic smailagic DOVESTI josila dati pare zaDjurisica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA