Vreme čitanja: oko 1 min.

Podgorica upozorava pred revanš sa Vojvodinom za finale ABA 2: "Oni će sigurno reagovati posle prvog meča"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podgoričani unose +18 u ovaj meč

  • 0
Dragan Radović Foto: ABA 2 liga - KK Podgorica - Saša Janković

Košarkaši Podgorice biće gosti Vojvodini u Maloj sali Spensa u četvrtak od 19.00 časova u revanš utakmici polufinala ABA 2 lige, a iz prvog duela u ovaj unose prednost od 18 poena (80:98).

Odigrali su Podgoričani zaista potentno u napadu tokom prethodne utakmice, a trener crnogorskog tima upozorava da posao neće biti nimalo lak i jednostavan.

- Mislim da smo svesni šta nam donosi utakmica u Novom Sadu. Želimo pre svega da ponovimo dobru igru iz Podgorice, kada smo u prvom meču polufinala protiv Vojvodine, zaista delovali dobro. Ne opterećujemo se rezultatom, iako ulazimo u revanš sa prednošću koja nije mala. Svesni smo da je Vojvodina kvalitetna ekipa, koja će imati reakciju nakon prvog susreta. Ipak, nama ostaje da igramo svoju igru i da iz te igre dođemo do rezultata koji će nam osigurati prolaz u finale ABA 2 lige - poručio je trener Podgorice, Dragan Radović.

Jedan od najboljih pojedinaca u prvom meču u timu Podgorice je bio Filip Anđušić, koji deli isto mišljenje kao i njegov trener.

- Očekuje nas jako teška utakmica protiv Vojvodine, koja će sigurno dati maksimum i pokušati da izbori finale na domaćem terenu. Sa druge strane, što se nas tiče dolazimo sa jednim ciljem, a to je da izborimo finale ABA 2 lige. Siguran sam da svako od nas shvata važnost utakmice i nadam se da ćemo iskoristiti prednost koju smo stekli u prvoj utakmici i napraviti još jedan veliki rezultat. U sjajnoj smo formi, imamo neverovatnu atmosferu i nadam se da će to biti naša snaga - podvukao je prvotimac Anđušić.

Ulaz na ovaj meč u Spensu je besplatan.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje košarkaša Vojvodine nakon osvojenog trofeja KLS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA