Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo i majstoricu u NBA ligi: Kavsima malo i 50 poena Donovana Mičela koji je uradio nešto što se retko viđa!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlando je opet sačuvao svoj teren

  • 0
Donovan Mičel Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Orlando Medžika su još jednom uspeli da sačuvaju svoj teren, pošto su u šestoj utakmici plejof serije bili bolji od Klivlend Kavalirsa pred svojom publikom sa 103:96, te se serija ponovo vraća u Klivlend gde će biti i odlučena.

U ovoj seriji nije viđen nijedan brejk, pa samim tim nekim sledom događaja, reklo bi se da Kavsi imaju sve u svojim rukama, što je bio slučaj i na ovom meču.

Orlando je bolje krenuo meč, imali su prednost od četiri poena na poluvremenu, kada je Donovan Mičel upalio motore i povukao svoju ekipu ka vođstvu. Kavsi su sve okrenuli u trećoj deonici, poveli su sa pet poena i činilo se da idu ka tome da završe serije.

Ipak, Medžik se "magično" vraća u poslednjoj deonici, gde postiže 30 poena, a prima tek 18. Ipak, zanimljivo je da je svih 18 poena za Klivlend u poslednjoj deonici bilo delo Donovana Mičela, koji je ovaj meč završio sa 50 poena!

Nije ni to bilo dovoljno, pošto je Orlando imao čak tri igrača preko 20 poena. Paolo Bankero je meč završio sa 27 poena, osam skokova i četiri asistencije, Franc Vagner je dodao 26 poena, pet skokova i dve asistencije, dok je Džejlen Sags imao 22 koša uz šest skokova i četiri asistencije.

Kod Klivlenda je prednjačio Donovan Mičel sa 50 poena, dok je 21 dodao Darijus Garland.

Majstorica će u ovom duelu odlučiti ko će igrati protiv Boston Seltiksa u polufinalu Istoka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA