≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda izdala hitno saopštenje zbog Nikole Topića!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su se javili

  • 17
Nikola Topić Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Nakon što se pojavila informacija da bi Nikola Topić mogao da propusti eventualnu finalnu seriju ABA lige zbog "Draft kombajna", prvo je isto demantovao Miško Ražnatović, njegov menadžer, a sada se javila i Crvena zvezda.

Naime, Zvezda je slavila u prvom meču polufinala ABA lige protiv Mege sa 103:73, čime su uspeli da dođu i do prve meč lopte, koju će pokušati da realizuju na gostujućem terenu u utorak, 7. maja, dok je prava enigma postao Nikola Topić.

On je dobio poziv od strane klubova NBA lige da se pojavi na "Draft kombajnu" od 12. do 19. maja u Čikagu, a, u tom terminu je i eventualno finale ABA lige. Ipak, javio se i klub sa Malog Kalemegdana da objasni situaciju hitnim saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Crvena zvezda u cilju istinitog informisanja javnosti, a nakon pojavljivanja određenih dezinformacija u petak uveče nakon prve utakmice polufinala ABA lige, obaveštava sledeće: Igrač Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, i neće napuštati ni privremeno klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač Zvezde. Podsećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Ovacije za Nikolu Topića prvi put nakon što je izašao na parket protiv Mege

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    4. maj 2024 | 10:05

    Zvezda izdala saopstenje, pa ovo nije moguce:)

  • Zvezda nema pravni osnov

    4. maj 2024 | 11:42

    Ako Misko kaze ice on kao bela lala!!! Tako mu u ugovoru stoji da mora ici tamo na kombajn ...

  • Vlada

    4. maj 2024 | 11:10

    Ma sami pustaju lazne vesti i onda posle odgovaraju na njih. Kakva glupost, pa taj topic je odigrao 4 utakmice za njih, sta je on bitan za zvezdu. Odlazi u nba i gotovo. Prave lazan pritisak i glume zrtvu a cela Srbija stoji iza njih, muljatori bili i ostali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA