Vreme čitanja: oko 2 min.

Trinkijeri poludeo zbog pitanja novinara: "jesi li ozbiljan? Da to više nikad nisi uradio, prešao si granicu"

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Italijan nije mogao da prećuti napad na svoje igrače

  • 0
Andrea Trinkijeri Printskrin: Youtube/Betsafe-LKL TV

Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri ušao je u verbalni sukob sa jednim novinarom iz Litvanije, nakon što je njegov tim doživeo poraz od Vulvsa rezultatom 97:93!

Taj poraz neće uticati na Žalgiris, jer kolo pre početka plej-ofa imaju dve pobede više od Ritasa, a Italijanu je i te kako zasmetalo to što je novinar pomenuo da su njegovi igrači možda odigrali loše jer su "na odmoru" već.

- Jesi li ozbiljan? Šta si rekao, da su na odmoru? Igramo utakmice u razmaku od 40 do 72 sata, o kakvom odmoru ti pričaš? Znaš li ti koji je naš učinak u prvenstvu? Izašli smo iz dve utakmice u kojima je razlika bila po 40 poena, sada smo odigrali jednu lošu četvrtinu i odjednom smo na odmoru - rekao je Trinkijeri i opet ga upitao:

- Čoveće da li si ozbiljan?

Usledio je odgovor novinara koji je ostao pri svome da jeste, na šta je Trinkijeri nastavio:

- Pošto su ozbiljan, daću ti ozbiljan odgovor. Tvoje pitanje je neprihvatljivo. Igrali smo lošu četvrtinu. Pogledaćemo snimak tog perioda. Uradićemo sve da to popravimo. Da više nikada nisi pokazao takvo nepoštovanje prema mojim igračima, jer ja tvoj posao poštujem. Jeste, igrali smo loše, jedna stvar je da nisi fokusiran, ovo što si ti rekao je nešto skroz drugo. Prešao si granicu.

- Ti si prešao tu granicu. Jer, ako ti kažem da si ti na odmoru, šta bi mi rekao? Šta bi mislio o meni kada bih ti rekao da si ti tu došao sa laptopom, ali si zapravo na odmoru? Da li ti je to uvredljivo? Da li bi prihvatio tako nešto? Veruj mi, nisam ljut zbog utakmice, niti razmišljam o rezultatu. Nemoj da me shvatiš pogrešno, dese se loši dani, loša četvrtina kao što smo je imali mi, odgovoran sam za to. I preuzeću odgovornost. Ali, da kažeš da su moji igrači na odmoru? Ne, nikada više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA