Vreme čitanja: oko 1 min.

Željka Obradovića pitali o gađanju igrača Partizana od strane navijača Budućnosti: Usledile su gospodske reči!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih pozvao na fer navijanje...

  • 36
Željko Obradović Printscreen: Youtube/Budućnost VOLI

Košarkaši Partizana poraženi su od ekipe Budućnosti 74:73 u drugom meču polufinala plej-ofa regionalne ABA lige, a tragičar meča bio je Aleksa Avramović koji je promašio šut za pobedu na samom kraju.

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je izneo svoje utiske.

- Prva stvar koju želim da uradim je da čestitam Budućnosti na pobedi. Serija je 1:1, nije bitno da li je pola koša ili 10 ili kako god, rezultat je važan, pobeda, serija se vraća u Beograd. Mislim da smo igrali prilično dobro,. Imali smo 5 izgubljenih lopti za redom, Budućnost je uspela da se vrati. onda su oni imali dobijenu utakmicu, a mi smo igrali agresivnu odbranu, poentirali iz teških situacija a promašivali otvorene šuteve. Borbenost na nivou,l ali biće potrebno malo više da bismo se plasirali u finale.

Usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na tenzije i ponašanje navijača.

- Moja poruka je ona od prvog dana od kada sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i treba da se završi pričom o košarci. nikakve tenzije nam ne trebaju. Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji treba da ide u finale. To je jedina poruka koju dajem od prvog dana od kako sam se vratio u Partizan.

- Ne nameravam da odustanem od toga jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Treba da budeš čovek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primere. Pero je kod vas, nije kod mene... - zaključio je Obradović

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte promašaj Avramovića za pobedu i finale ABA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA