Vreme čitanja: oko 1 min.

Stavili drugarstvo na pauzu: Bruno Kaboklo otkrio kako se sprema za finale protiv Zvezde

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sada i nismo baš toliko bliski"

  • 1
Bruno Kaboklo i Jago Mateuš Foto: MN Press / Marko Metlaš

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo pričao je za "Meridian Sport" o tome kakvi su odnosi uoči velikog finala ABA lige sa njegovim saigračem iz reprezentacije Brazila, ali i tome kako se pripremaju.

Pre svega je otkrio kako se oseća, jer je ovo prvo veliko finale za njega...

- Ovo će biti moje prvo iskustvo igranja finala, ali momci su mi rekli sve. Upozorili su me Da će biti ludo, da ovo što smo do sada videli, nije bilo ni zagrevanje za finale. Finale će biti totalno drugačije. I ova majstorica polufinala je bila luda, ali u finalu će biti deset puta više. Za mene će to biti prvi put , ali momci su me upozorili i veoma sam uzbuđen - počinje Kaboklo.

Potom je rekao da u ovom trenutku nije toliko blizak sa Jagom, da je fokus na mečevima finala.

- Sada i nismo baš toliko bliski. Nismo se dugo ni videli, ni razgovarali previše. Fokusirani smo na ove plej-of serije. Tako je bolje. Razgovaraćemo kasnije, kada se sve završi. Sada smo fokusirani na ono što dolazi. Takmičićemo se jedan protiv drugog - otkriva Kaboklo.

Cilj je jasan...

- Da, igraće pred svojim navijačima. Ali, samo ako jedan meč pobedimo na njihovom terenu, pritisak će biti na njima. Da igramo čvrsto. Da im odgovorimo istomo merom. Mislim da imamo kvalitet i da možemo da pobedimo.

Na kraju se nakratko osvrnuo na utakmice sa ekipom Budućnosti.

- Ostali smo pribrani, nismo mnogo pričali sa sudijama… Neki igrači su na kraju istupili… To je napravilo razliku. Budućnost je veoma dobar, baš kvaliteten tim. Bila je velika borba od početka polufinalne serije. Bilo je teško u majstorici doći do pobede. Ali, uspeli smo u tome. Držali smo se zajedno kao tim. Igrali zajedno - zaključio je Kaboklo.

(Telegraf.rs/Meridian Sport)

Video: Jago dos Santos posle pobede Zvezde od 30 razlike protiv Mege u polufinalu ABA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEMUNAC

    12. maj 2024 | 13:20

    NAJVISE ZAHVALITE SUDIJAMO KOJE SU VAM POMOGLE, BEZ NJIH NEBISTE POBEDILI BUDUCNOST!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA