Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga objavila sudije za fajnal for: Tu su i oni koji ne žele da dele pravdu u finalu ABA lige

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je ovo moguće?

  • 1
Ilija Belošević Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraju finale ABA lige, gde će šampion postati ona ekipa koja dođe do tri pobede, ali pravo pitanje koje se postavlja tiče se i sudija, pošto srpske sudije ne sude u finalu, ali, sudiće na fajnal foru Evrolige.

Naime, Telegraf je nedavno preneo saznanje o tome ko će deliti pravdu na prve dve utakmice u finalu ABA lige, a takođe su saznali i razlog zašto među navedenima nema Ilije Beloševića i Uroša Nikolića, trenutno dvojice najboljih sudija.

Belošević je bolestan, a Nikolić odsutan, međutim, Evrolgia je izdala saopštenje u kom je obavestila ko će suditi u Berlinu na fajnal foru, a, tu su i Ilija Belošević i Uroš Nikolić, koji će putovati u Nemačku.

Osim njih, tu se nalazi i još šest arbitara, među kojima su i Sreten Radović i Damir Javor, što automatski znači da niko od njih neće suditi u eventualnoj majstorici finala.

Pored njih četvorice tu su i Fernado Roča, Emin Mogulkodž, Karlos Peruđa i Mehdi Difala.

(Telegraf.rs)

Video: Sudije ušle u halu pod pratnjom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    13. maj 2024 | 13:22

    Belošević i Nikolić su naše najbolje sudije svtim da je Nikolić partizanovac i ne sudi pošteno u derbijima,za razliku od Beloševića,vrše pritisak na njih i zato slovenci i hrvati mogu da sude tendenciozno i da ih niko ne kažnjava već ih Vojnović i ćelavi iz Hrvatske koji odlučuje ko sudi forsiraju,očekujem Boltauzera u majstorici,potrošiće dotle parfem koji je ubacio u torbu a nije platio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA