Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan podatak pred finani dvoboj ABA 2 lige: Vojvodina - Spartak 315:315, ništa ne može da ih razdvoji

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će sutra možda stoga biti nerešeno?

  • 0
KK Vojvodina - KK Spartak Subotica Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Spartaka i Vojvodine u Subotici u četvrtak od 19.00 časova igraju drugu utakmicu finala ABA 2 lige, posle koje ćemo saznati koji će se to srpski tim naredne sezone naći u elitnom rangu takmičenja.

Posle prvog okršaja, za jedan poen bliži cilju su košarkaši Spartaka, ali ono što treba istaći jeste jedan neverovatan podatak koji prati dve ekipe ove sezone.

Naime, dva tima su se sastala čak četiri puta ove sezone, po dva puta u ABA 2 ligi i u Košarkaškoj ligi Srbije, a interesantno je da su oba tima ostvarila po dve pobede.

I ne samo to! Naime, koš razlika ova dva tima u pomenuta četiri duela iznosi neverovatnih 315:315, što će reći da su Subotičani i Novosađani jednostavno potpuno poravnati skoro po svemu pred ulazak u završni okršaj ove sezone.

Pravila takmičenja ABA 2 lige su takva da bi sutra moglo da bude i nerešeno, što bi bio pravi presedan, a takav rezultat odgovara Subotičanima.

Sve u svemu očekuje nas pravi spektakl u Hali sportova "Dudova šuma", a ulaznice za ovaj meč rasprodate su već nedelju dana unapred.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Partizana bez izjava posle poraza u prvom meču finala ABA lige od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA