≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pitao sam ga, on me udario! Onda sam ga uhvatio za vrat": Ovo je Lazarević rekao policiji o tuči sa Nanelijem

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su novi detalji

  • 27
Džejms Naneli, Stefan Lazarević Printskrin: Telegraf

Prošlo je neko vreme otkako se završila finalna serija ABA lige u kojoj je Zvezda slavila protiv Partizana sa 3:0 i to nakon pobede na gostujućem terenu, dok i dalje ne prestaju priče o tuči koja se dogodila između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića iz ova dva kluba.

Tuča se dogodila nekoliko sati pred meč između ova dva kluba, nakon čega je Lazarević iz Zvezde završio u bolnici zbog razbijene arkade, dok je Naneli propustio meč odlukom Željka Obradovića.

Čak i nakon meča, još se ne zna šta se tačno dogodilo, a klubovi su se već oglasili, kao i igrači, gde doslovno svako ima svoju priču.

"SportKlub" je sada došao u posed i iskaza koji je dao Stefan Lazarević policiji, gde je rekao da je Naneli kriv, pošto ga je udario.

Čitav iskaz prenosimo u celosti.

- Dana 19. 5. 2024. godine ja sam kao član Košarkaškog kluba Crvena zvezda došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 11.15 časova u Beogradsku arenu. Po dolasku u Beogradsku arenu sa timom sam otišao u svlačionicu kako bih se spremio za trening. Kada sam se spremio za trening ja sam krenuo ka prostoriji gde je smeštena teretana a ona se nalazila preko puta Zvezdine svlačionice.

- Kada sam izašao iz svlačionice ja sam video da se ispred mene nalazi igrač KK Partizan Džejms Naneli koji je imao sa mnom sukob u toku utakmice na kojoj me je uhvatio za vrat. Isti je bio u društvu sa takođe igračem Partizana Džejlenom Smitom. Ja sam se Naneliju obratio po imenu na engleskom jeziku, a zatim mu prišao i upitao ga takođe na engleskom jeziku: ‘Da li je normalno da hvataš čoveka za vrat za vreme utakmice?’ na šta mi je on odgovorio: ‘Da, jeste’, a zatim je krenuo da psuje nešto na engleskom jeziku.

- On je u jednom trenutku krenuo da uzmiče unazad jer smo bili relativno blizu licem u lice, da bi on u jednom trenutku svojom desnom rukom stegnutu u pesnicu udario me u predelu lica sa leve strane u predelu levog oka, a ja sam ga potom uhvatio za njegov vrat i odgurnuo ga od sebe, a zatim sam krenuo ka njemu da bi ga poto uvhatio za telo sa svoje obe ruke i zatim ga oborio na pod. Dok sam ga držao za telo na podu, osetio sam da me igrač Partizana Džejlen Smit vuče oko struka kako bi nas razdvojio, a u tom trenutku su izleteli ostali moji saigrači gde su nas razdvojili.

- Pošto su nas razdvojili, nije više bilo sukoba i svako je otišao u svoju svlačionicu. Ja sam posle tog događaja odradio ceo trening i nakon toga je došao klupski doktor Nebojša Mitrović koji mi je sanirao povredu na licu, a u međuvremenu se pojavila patrola policije. Ja sam po proceduri koju mi je naložila policija otišao u KBC Bežanijska kosa gde sam izvršio potrebne preglede i dobio lekarski nalaz“, stoji u policijskom zapisniku.

(Telegraf.rs)

Video: Skandal u Areni: Tuča Nanelija i Stefana Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    21. maj 2024 | 12:56

    Lazarevic konacno dobio ulogu u covicevoj zvezdi

  • 511

    21. maj 2024 | 12:15

    Ти си само једна цинкара гарава, пудлица човићева

  • Vujke13

    21. maj 2024 | 13:14

    I onda je Neca zvao policiju, neko opet dira našu čednu decu koja samo slušaju čika Necu😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA