≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako izgleda Stefan Lazarević posle tuče sa Džejmsom Nanelijem: Jedan trag je ostao na licu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je protiv FMP-a dao 11 poena

  • 8
Stefan Lazarević Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Crvene zvezde u petak su porazili FMP 97:87 u prvom meču polufinala Superlige Srbije i tako napravili krupan korak ka plasmanu u meč za trofej. Tamo će ih sačekati Partizan ili Mega, a crno-beli su stekli prednost istog dana u seriji koja se igra na dve pobede.

Posle meča ekipe sa Malog Kalemegdana sa medijima je razgovarao Stefan Lazarević, jedan od dva glavna aktera sukoba koji se dogodio u nedelju, nekoliko sati pre trećeg meča finala ABA lige, nakon kog su crveno-beli osvojili titulu.

On je u izjavi istakao da mu je bilo krivo što nije bio u sastavu za duel sa Partizanom.

- Sigurno da mi je bilo krivo, ali opet kada nisam tu u mislima sam uz momke. Verovao sam u njih i da će uraditi dobar posao - istakao je Lazarević, koji je na licu imao vidne tragove tuče.

Masnica mu je ostala ispod levog oka, ali je sve izgledalo bolje u odnosu na pre nekoliko dana, pa je protiv FMP-a postigao 11 poena.

Podsetimo, sukob Nanelija i njega izazvao je mnogo pažnje nakon saopštenja dva kluba u kojima se tvrdilo da krivicu snose oni drugi. Na kamerama se video momenat kada je Stefan oborio Džejmsa, ali i situacija u kojoj je Lazarević primio udarac u predelu lica.

Akteri tuče su u policiji dali izjave i novih informacija o tom slučaju nema.

(Telegraf.rs)

Video: Lazarević sa masnicom ispod oka igrao meč: Žao mi je zbog tuče sa Nanelijem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    25. maj 2024 | 16:50

    Stefane svaka čast baš si sada mnogi bolje verovatno ai shvatio da biciklom nikako na autibaus. Neko se uči na tudje greške neko na svije zato pamet u glavu pusti ti Čokijeve manipulacije budi to što jesi samo sportista a ostalo prepusti tim neljudima. Baš mi je drago što nisi išao sa Čovićem u policiju kao Petrušev da tužakaš.

  • Carls Barkli

    25. maj 2024 | 17:12

    Zasto ulazis u frku kad si slabiji?

  • areni dati ime Naneli

    25. maj 2024 | 17:57

    malo si dobio koliko si trazio.tvoji te nagovorili da provociras kako bi nani bio kaznejn al on te opecatio i otisao u legendu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA