Sferopulos biranim rečima o Teodosiću: "Miloš je blagoslov za svakog trenera, jer..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Plejmejker imao sezonu za pamćenje

Košarkaši Zvezde su u upravo završenoj sezoni uspeli da osvoje tri trofeja, a u takmičarskoj godini posebno se istakao Miloš Teodosić. U svom izlaganju za klupski sajt, trener Zvezde Janis Sferopulos je biranim rečima govorio o organizatoru igre crveno-belih.

Njih dvojica se poznaju još iz vremena kada je Teodosić nastupao za Olimpijakos, a kasnije su sarađivali i u ekipi CSKA iz Moskve.

- Miloš je blagoslov za svakog trenera jer je veoma talentovan i jer poseduje jaku ličnost i prilika da budem trener ovakvom tipu igrača je za mene velika čast. Znam Miloša još otkad je bio devetnaestogodišnjak, kada sam ja bio pomoćni trener u Olimpijakosu. On je tamo došao i želeo sam da mu pomognem na početku. Bio je vrlo mlad, to je bio njegov prvi tim van Srbije – Olimpijakos, stranac, i trudio sam se da mu maksimalno pomognem. Mi smo tada izgradili odnos i onda smo se ponovo sreli kada sam ja bio pomoćni trener u CSKA. Imali smo vrlo dobru sezonu, osim poslednje utakmice, finala, u kom smo izgubili u Evroligi, ali sve ostale sezone su bile odlične, pobedili smo u velikom broju utakmica, i nastavili smo da gradimo naš odnos. Sada, kada sam došao ovde, prvo, srećan sam što ga sada treniram kao prvi trener , a drugo on me poznaje, ja njega poznajem i naša saradnja je bila i, govoriću u sadašnjosti, je nastavila da bude izvrsna i sve je to bilo u korist tima - rekao je Sferopulos.

Podsećanja radi, Teodosić je nakon uspešne sezone produžio saradnju sa klubom sa Malog Kalemegdana na još godinu dana.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović završio u đakuziju sa šampanjcem u ruci: Zavirite na ludo slavlje iz slačionica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    15. jun 2024 | 17:34

    Тако брт пишите овако лепе такстове, не како неки одлазе, напуштају, беже, биће дисциплински кажњени, из једног клуба из окружења...који су додуше овде само убачени елемент....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA