Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stajali smo 7 dana ispred kad je Đoković zatvoren": Srbi iz Melburna stigli da bodre košarkaše Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoran, Miloš i Marko su u Manilu stigli iz Australije i ostaće barem na pet utakmica Orlova

  • 0

Imaće košarkaška reprezentacija Srbije podršku navijača na prvom meču Mundobasketa protiv Kine koji počinje u 14.00 časova!

Osim onih koji su stigli direktno iz Srbije, odnosno iz Čačka, Orloveće sa tribina bodriti i Zoran, Miloš i Marko koji su u Manilu stigli iz Australije.

- Došli smo iz Melburna iz Australija, ja i dvojica sinova, da podržimo Srbiju. Većinom pratimo naše u Australiji, prvi put smo na SP, a u Srbiju kad dođemo većinom pratimo malo Zvezdu. Ostaćemo ovde na pet utakmica.

Na pitanje da li naš tim može do medalje, rekli su:

- Videćemo. Nadamo se da ćemo proći ove grupne faze, pa ćemo da vidimo dalje. Što se tiče navijača, očekivao sam da će više ljudi biti iz Australije, ali...

Priznali su i da prate Đokovića.

- Pratimo Đokoviča redovno. Bili smo u prvom redu kada je bio zatvoren. Sedam dana smo stajali ispred onog, da kažem zatvora. Nije zatvor, ali kao da jeste - poručili su, a kompletne izjave možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA