≫ 

Šta treba da se desi da Srbija izbegne Amerikance u četvrtfinalu Mundobasketa?

 ≫ 

Orlove čeka bitan meč protiv Južnog Sudana, a potom i dva ključna duela protiv Italije i Dominikanske Republike

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Naza
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    30. avgust 2023 | 00:13

    Imamo jako dobar žreb,ali igra nije dobra.Igrači na individualnom planu ne deluju sjajno,jednostavno daleko su vrhunske forme.Odbranu ukratko rečeno igramo loše.Pomažemo i kad treba i kad ne treba i epolog je da nas čak i ove najslabije ekipe zatrpaju trojkama.Šut za tri jednostavno veoma loše branimo. Prva linije odbrane jako lako puca.Igrač koji nas napada baš lako probija direktnog čuvara i onda nastaje problem.Stojimo baš daleko od igrača.?Naši košarkaši igraju u Evropi i NBA daleko čvršću i moćniju odbranu i stoje bukvalno za korak bliže protivničkom igraču.Zašto se onda u reprezentaciji igra ovakva odbrana je pitanje za struku?Ne mogu da verujem da ovi naši igrači ne mogu jedan na jedan nogama da isprate bekove recimo Kine.?Tačno je da smo ubedljivo pobedili Kinu i Portoriko,ali jače ekipe će pre svega pogađati više i više će koristiti našu slabu igru u odbrani.Takođe,defanzivni skok je problematičan.Pešić kad kola krenu nizbrdo nema odgovor,često nema tajm auta čitavu četvrtinu premda je jasno da nešto mora da se menja.?Opet je dozvolio da sa +30 dođe do ogromnog pada na +10.?To ne rešavanje problema toliko dugo protiv jačih ekipa košta poraza.Takođe, igrači nekako kao da odrađuju utakmice,nema nekog posebnog fokusa i motiva, nema nekog ekstra žara u igri.?Nemamo ni pravog vođu na terenu.Ok. Italiju i Litvaniju možemo da dobijemo ali postoje ekipe protiv kojih prosto nemamo šta da tražimo na osnovu onoga što smo do sada videli.

  • panic

    29. avgust 2023 | 22:14

    nekada davno tako bajke počinju znalo se finale unapred yugoslavija-usa ili yugoslavija - sssr a ne sada da bismo izbegli ove moramo one da pobedimo a opet nam zavisi ko ce nam doci iz druge grupe dali ovi ili oni tada smo mogli samo u finalu da budemo napeti sve drugo je rutinski i bez straha bilo

  • Ivan Smederevac

    29. avgust 2023 | 21:05

    Vrlo jednostavno, treba da se pobedi Italija i Dominika i kao prva u grupi Srbija u 1/4 finala ide na Litvaniju ili Grčku. U 1/2 finala ukrštamo sa pobednikom para prvi u grupi K : Nemačka/Slovenija i drugi u grupi J gde će izvesno to biti kalkulanti Španci... Drugi polufinalni par daju SAD i verovatno Kanada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA