≫ 

Kari otkrio 2 ključna recepta za neutralisanje Kanade: "Moramo svim silama da se borimo da im to onemogućimo"

 ≫ 

Selektor je dobro raspoložen, a ističe da su i košarkaši "zategnuti"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mango

    07. septembar 2023 | 16:50

    Na zalost pregazice nas Kanada sutra, nece nas biti na terenu od pocetka do kraja

  • NekoKo

    07. septembar 2023 | 15:41

    Najpre čestitke našima na ubedljivoj pobedi protiv velikog rivala i plasmanu na OI. Prvi put od kada je Pešić selektor naša reprezentacija je igrala odbranu na pravi način. Sve ono što smo kritikovali da ne valja, od toga da se stoji daleko od igrača, posebno igrača sa loptom, da se previše pomaže, da nam protivnički čak i nižerazredni igrači prave problem kad imaju loptu i krenu u prodor, da tada vrlo lako puca ta prva linija naše odbrane, da ostavljamo dosta otvorenih ili poluotvorenih šuteva protivnicima, do toga da imamo problem sa defanizivnim skokom ... sve se to odjednom u potpunosti popravilo na meču sa Litvanijom? Šta je razlog, nemam pojma, samo daj bože da se ne vratimo na staro.? Vratimo li se na staro Kanada će nas devastirati, jer košarka je jednostavno takav sport. Budemo li suštinski igrali kao protiv Litvanije, a tu mislim na ove gore navedene stvari, imamo ogromne šanse da uđemo u finale. Naravno da su bitni i taktički i detalji, sama priprema utakmice koja je uvek karakteristčna isl. ali suština se mora ispoštovati. Uvek sam tvrdio da ovi naši igrači mogu da igraju ludački dobru odbranu. Gledali smo ih u EL, Evro kupu, NBA ligi ... Nema razloga da u repezntaciji ne rade to isto.? Inače, prva četvrtina i protiv Litvanije nije bila defanzivno dobra. Tu smo opet primili ogroman broj trojki, jer smo previše skupljali u reketu, pomagali isl. Ostatak utakmice je bio savršenstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA