Ubijen srpski navijač u Beču!

Srbin koji je ubijen u Beču u sukobu sa grupom Čečena i Avganistanaca bio je Nebojša Kuzmin, navijač Spartaka iz Subotice

  • 3

Mnoge u Srbiji potresla je vest o smrti Srbina, koji je ubijen u ponedeljak na železničkoj stanici u Beču u sukobu sa grupom Čečena i Avganistanaca. Prvobitno identitet žrtve nije bio poznat, ali sada se zna da je u pitanju Nebojša Kuzman (21) iz Subotice.

On je bio navijač Spartaka iz Subotice, član grupe Blue Marines, i podržavao je ideju o tome da se navija za lokalni klub iz svog grada.

Njega je u tuči u Beču nožem u grudi izbo Čečen, koji je ubrzo nakon zločina uhapšen. Kzzmana i jednog Bugarina koji je bio s njim u društvu, napala je dvostruko brojnija grupa Čečena i Avganistanaca u blizini metro stanice u Otakringu oko 2 noću.

Nebojša zadobio teške povrede nanete nožem, od kojih je pšreminuo sa i po kasnije u bolnici. Napadači su uspeli da pobegnu, ali je policija uspela da ih identifikuje.

Na društvenim mrežama se mnogi njegovi prijatelji, među kojima su i nekadašnji saborci sa tribine, a Marinci iz Subotice su istakli da ga nikada neće zaboraviti i da im je bila čast da dele tribinu sa njim.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Делија из будве

    4. oktobar 2017 | 19:53

    Почивај у миру. Нека те анђели чувају. Последњи поздрав са СЕВЕРА.

  • пера дс89

    4. oktobar 2017 | 20:29

    Слава му!

  • Peki

    6. oktobar 2017 | 19:13

    Hoce li dobiti 80 godina I oni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA