Ime i prezime Ratka Mladića istakli samo ruski navijači: Ni Delije ni Grobari nisu smeli da napišu ovako nešto u Evropi (FOTO) (VIDEO)

Pod najvećom mogućom lupom UEFA su Zvezda i Partizan, ali su Zenitovi navijači bili najdirektniji

  • 45

Navijači Zenita istakli su transparent podrške Ratku Mladiću na utakmici protiv Vardara, i to na najdirektniji mogući način.

Napisali su "Ratko Mladić srpski heroj", posle osude na doživotnu robiju u Haškom tribunalu, smatrajući da mu je učinjena nepravda.

Podršku su mu pružile Delije i Grobari, ali to nisu smeli da učine na ovaj način, zbog toga što UEFA nadzire svaki potez, poruku, skandiranje ili transparent beogradskih večiti.

>>>Svi su očekivali transparent za Mladića, ali navijači Partizana su podigli koreografiju koju su svi Grobari priželjkivali! (VIDEO)

Partizan je apelovao na navijače da se ne oglašavaju u strahu od kazne, ali je u 60. minutu meča istaknut transparet "Nek je tvojoj majci hvala", uz cvet Natalijine ramonde, simbol Dana primirja, koji je Ratko Mladić nosio tokom izricanja presude u Hagu.

Foto: Tanjug/AP

Inače to je slogan iz pesme ''Đenerale'', koju izvode Kosovski Božuri, a inače tu pesmu često smo mogli u prošlosti da čujemo na tribini Delija.

Upravo Delije su u Belorusiji istakle transparent, ali na početku utakmice.

Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi - napisale su Delije, a zatim su skandirale Ratko Mladić, "Fuck, fuck Nato pakt"

Nigde se Mladić nije spomenuo, iako je kristalno jasno na koga se misli. Kako su to navijači Zenita uradili, možete videti na 7. minutu priloženog snimka, kada je u drugom poluvremenu razvijen transparent.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA