• 8

Robijaši iz Zenice greškom napali navijače Kelna i izbušili im gume na kombiju, pa ih vodili na pivo kad su shvatili da su Nemci!

Nemački navijači doživeli neprijatnost pri povratku sa Marakane

  • 8

Navijači Kelna imali su neprijatnost pri povratku sa Marakane u Nemačku. Jedan deo njih vraćao se u Keln preko Bosne, a tom prilikom su ih kod Zenice sačekali navijači Čelika.

Naime, pristalice nemačke ekipe vraćale su se kroz Zenicu baš nakon završetka utakmice između Čelika i Zrinjskog. Kada su izašli sa stadiona i išli po gradu, navijači Čelika su naleteli na kombi sa navijačima Kelna i izbušili im gume i napali 7-8 Nemaca, misleći da su navijači Zrinjskog.

Kada su shvatili da je u pitanju nesporazum, ''Robijaši'' su pozvali Nemce na pivo i postarali se da navijačima Kelna zamene gume koje su im izbušili.

Verovatno je nesporazum nastao i zbog toga što su navijači Kelna koristili vozila sa hrvatskim tablicama, pošto su se okupljali u Osijeku pre dolaska na Marakanu.

Inače, navijači Kelna su neviđeno divljali na Marakani. Bilo ih je oko 5.000 na Marakani, gde su pravili nerede, palili baklje, gađali navijače Zvezde na jugu i zapadu.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • snesko belic

    Inace najbrza ruta od Beograda do Kelna je preko Zenice!

  • 🔫TT🔫

    Divljali su im i dedovi i pradedovi po Beogradu.

  • Sone

    Stoka nekulturna

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima