≫ 

Aca Lukas pobesneo braneći Grobare, pa izvređao Brisa Tatona: Imitirao je avion i bombardovanje pa skočio, a navijači robijaju! (VIDEO)

Buran nastup Lukasa povodom presude za ubistvo Tatona

  • 41

Slučaj Brisa Tatona, francuskog navijača koji je poginuo u Beogradu u tuči sa Grobarima, jedan je od najburnijih i najmračnijih u novijoj istoriji, a na to se u poslednjoj emisiji "Ćirilica" potpuno neočekivano osvrnuo poznati zvezdaš Aca Lukas.

Folker koji je okoreli navijač Crvene zvezde, u jednoj raspravi je napravio paralelu sa slučajem u kom je navijač Tuluza preminuo posle nereda u centru Beograda i tuče sa Grobarima.

Foto: brice-taton.com

Samo suđenje je donelo mnoštvo kontrovezi, promenjenih iskaza, a prošle godine su Grobari pružili podršku nekadašnjem navijaču Dejanu Puzigaći, koji se zamonašio pod imenom Sava.

Đorđu Preliću je smanjena kazna za ubistvo Tatona, mnogi navijači su već odslužili kazne, poput Stefana Veličkovića koji je poručio da je proces bio politički i da je pet godina ležao u zatvoru zbog nepropisnog parkiranja.

Na sve to se osvrnuo Lukas u prilično brutalnom i uvredljivom nastupu kada je spominjao pokojnog navijača.

Foto: Tanjug/Miloš Jelesijević

- Jesu li navijači Partizana osuđeni na pravdi Boga na 20, 30 godina zatvora zbog one p... i Francuza, g... koji je stajao nasred starog Mažestika i imitirao avion i bombardovanje, zaj... se sa narodom okolo koji je sedeo i nije ih dirao, da bi na kraju sam skočio sa onog sr... Ako su momci dobili 30 godina zbog toga, što mi moramo da se dodvorimo Evropi - rekao je Lukas, čime je iznenadio mnoge Grobare.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada Miljakovac

    25. januar 2018 | 19:17

    Konacno neko da kaze istinu. Nije bas sam skocio, bezao je od tuce ali ga niko nije gurnuo

  • Дејан

    25. januar 2018 | 19:12

    Свака част Ацо то је 100% истина

  • Tadija

    25. januar 2018 | 18:52

    Ako je to radio. Batine i to dobre je zasluzio, ali ne i da umre... ako je sam skočio, nije skočio iz dosade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA