≫ 

Zvezda poslala važnu poruku navijačima pred meč sa Spartaksom: Ljudi, znate da smo na uslovnoj...

Crveno-beli upozorili navijače na moguću kaznu

  • 8

Kao što smo već i najavili, fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 minuta igraju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa.

S obzirom na to da je ovo prvi meč crveno-belih na domaćem terenu u ovoj sezoni, kao i da je u Rigi bilo 0:0,  očekuje se da će Marakana biti poprilično ispunjena za ovaj duel.

>>> Zvezda večeras protiv Spartaksa traži prolaz u 2. kolo kvalifikacija za LŠ, a kvota da će pobediti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Spartaks.

Stoga su iz Ljutice Bogdana 1a apelovali na navijače da navijaju fer i sportski kako klub ne bi bio kažnjen. Pogotovo što su već na uslovnoj.

Marakana - detalj sa meča protiv Krasnodara Foto: crvenazvezdafk

- Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi.

- UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neophodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju.

- Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona.

- Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasističko ponašanje, u zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice.

- Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju napune stadion „Rajko Mitić“ i u sportskom ambijentu pomognu Crvenoj zvezdi da se plasira u narednu fazu takmičenja - stoji u saopštenju Zvezde.

Čak 24 navijačke zastave ispred Delija u Rigi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    17. jul 2018 | 14:24

    Svidja mi se sto vecina grobara prati i komentarise vesti o šampionu😂

  • Papak

    17. jul 2018 | 11:41

    Nece biti 5000 ljudi, jer ce vrv padati kisa a pozerima za instagram ne sme kapljica vode da padne da se slucajno ne prehlade

  • Delija

    17. jul 2018 | 14:20

    grobari ajde sad lepo na vase vesti livada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA