≫ 

Trnava spremna za invaziju Delija: Cene karata skuplje nego za Legiju, Slovaci meč proglasili rizičnim!

Slovaci se spremaju za groznicu

  • 14
Delije, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

FK Spartak Trnava sprema se za najveću groznicu u novijoj istoriji kluba, pošto dolazi Crvena zvezda u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Već je poznato da je Zvezda favorit u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave. Kvota da će sledećeg utorka na Marakani doći kec je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Crvena zvezda - Spartak Trnava

Spartak i Zvezda su ispunili očekivanja posle pobeda u prvim mečevima nad Legijom i Suduvom, pa nas čeka okršaj šampiona Slovačke i Srbije u narednoj rundi.

Stručnjak koji zna Spartak Trnavu u dušu otkrio sve vrline i mane: Pred vama je najdetaljniji skener Zvezdinog rivala (VIDEO)

Prvi meč se igra 7. avgusta u Beogradu, revanš je zakazan za 20.30 u Trnavi, a Spartak će već 2. avgusta početi saprodajom karata.

Navijači Legije napravili su spektakularnu koreografiju na gostovanju u Trnavi Printskrin: Youtube/GameThePlayer

Klub je saopštio da će cene karata biti više zbog većeg rizika meča i troškova organizacije, a najjeftinije karte za tribinske sektore koštaće po 17 evra.

Biznis ulazi koštaće 25, 30 i 58 evra, a prodaja će se obavljati onlajn, u fan šopu i preko rezervacija.

VIDEO - Krstičić sumira utiske posle meča sa Suduvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. avgust 2018 | 09:00

    И да навијамо данас да и остали наши клубови, Раднички и Спартак прођу даље. Све најбоље Српским клубовима.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. avgust 2018 | 08:56

    Па, то је тако нормално. Долази им европски и светски првак, са најбољим, најоригиналнијим навијачима, а не нека боранија...препознаће се...за такве екипе је празник кад им долазе великани евро фудбала.

  • Galiot

    2. avgust 2018 | 11:28

    17e naspram nasih 6e..... Zvezdasi,nadam se da je vreme da Rajko postane nesnosan za gostujuci tim?!?! Sta je jos potrebno da se napuni stadion? Cene pristupacne,momci igraju fenomenalno, sad kad imamo taj momentum treba da se ujedinimo i da poguramo voljeni klub ka evropi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA