≫ 

Trojica Delija šokirala Enfild: Zagrmeli sami u grotlu navijača Liverpula, svi Englezi se okrenuli ka njima, a onda je nastala ludnica (VIDEO)

Nakon prve reakcije, pristalice Redsa su kasnije morale da pokažu respekt za navijače Zvezde

  • 13

Crvena zvezda je na Enfildu imala svoje navijače, koji su se u nekoliko navrada solidno čuli na ovom kultnom stadionu, iako su bili u velikoj manjini.

Zvezda zbog kazne UEFA nije mogla da vodi organizovano navijače, kao ni da distribuira ulaznice, ali bilo je mnogo navijača kluba sa Marakane koji nisu žalili novac da se dokopaju mesta na Enfildu i da bodre Zvezdu.

Među njima su bili Vojin, Petar i Zoran, koji su doputovali u Liverpul iz Beograda letom preko Londona, i koji su došli do ulaznica koje su platili po 150 funti, ali kako kažu za Telegraf, bodriti Zvezdu na ovakvom meču nema cenu.

Bili su smešteni na tribini iza gola, naspram čuvenog kopa, okruženi navijačima Liverpula sa svih strana.

Ali, to ih nije pokolebalo da u jezgru Engleza zagrme i započnu Zvezdinu pesmu.

Navijači Liverpula su najpre u tišini u neverici gledali i verovatno se čudili kako neko ima toliko hrabrosti da se oglasi usred njihove tribine. Ipak, nekoliko sekundi kasnije videli smo njihovu reakciju. Skoro cela tribina se okrenula ka njima i počela da skandira Liverpulu.

 
 
 
View this post on Instagram
Delije napravile ludnicu na tribini LiverpulaA post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Tada je trojica Delija počelo još glasnije da peva Zvezdinu pesmu, a navijači Liverpula su prema tome pokazali poštovanje i počeli su da im aplaudiraju, što možete videti u snimku na početku teksta.

(Izveštač Telegrafa iz Liverpula, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    26. oktobar 2018 | 19:13

    Ne volim Engleze,ali sto see tice fudbala kapa dole.....navijaci korektni I znaju da nagrade svaki potez aplauzom,svoje ili protivnicke ekipe

  • НЕША-НБГД

    26. oktobar 2018 | 19:49

    ЦЕО СВЕТ ЗНА КО ИМА МУДА!!! ДЕЛИЈЕ НАРАВНО!!!

  • Pedja

    26. oktobar 2018 | 18:54

    Rispekt, treba hrabrosti za ovako nesto, nikada ne znas kakva budala sedi blizu tebe, posebno sto se zna kakvu narav imaju englezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA