≫ 

Delije nanele teško poniženje Vošinoj Firmi: Uzeli su im glavnu zastavu i napravili od toga koreografiju! (FOTO) (VIDEO)

Još jedna epizoda navijačkih ratova i prozivki

  • 15

Navijači Crvene zvezde preoteli su Firmi iz Novog Sada prvu zastavu, što je iskorišćeno za koreografiju u direktnom duelu.

Na poluvremenu meča sa Novosađanima, Delije su napravile koreografiju sa četiri ocila koju koriste za mnoge svoje podgrupe, kada je u centralnom delu štita ime ekipe sa tribine.

Protiv Vojvodine, centralno mesto zauzela je zastava Firme, uz dodatak "najozbiljnija" na samoj ogradi, što je bila prozivka za Novosađane.

VIDEO - Delije odgovorile Torcidi posle napada na vaterpoliste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad4red

    16. februar 2019 | 17:40

    Ćiribu ćiribaaa

  • Bat

    16. februar 2019 | 18:16

    U Novom Sadu vise ne moze da postoji navijacka grupa, samo simpatizeri, i ako imate obraza ( sto cisto sumnjam) tako cete se i ponasati!

  • DetelinaraNS

    16. februar 2019 | 19:36

    Hahaha koja Firma, pa oni ne postoje otkad nema Bate Buturovica, nemaju para jer ne znaju nista drugo sem da budu sitni kriminalcici ali samo ako ima neko iza ledja da stoji... Pa ja zivim u NS 29 godina,sem ono jednom u Evropi sto su kao igrali i jos par puta za Zvezdom i Partizanom kad su bili pa kao ljudi dosli na Sever, inace danas protiv ista ova dva kluba na Sever, u Ns, dodje 25-35 ljudi... Kakva firma kakve gluposti, ovo sto su Delije uradile je samo tacka na navijacku "grupu" zvana "firma".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA