≫ 

Haos u Nikšiću, navijači Budućnosti napali policiju! (FOTO)

Varvari povredili četvoricu policajaca posle meča sa Sutjeskom

  • 1

Nakon fudbalske utakmice između fudbalskih klubova Sutjeska - Budućnost došlo je do napada na policijske službenike koji su obezbeđivali utakmicu a povređena su četiri policijska službenika.

Naime, deo navijača FK Budućnost - Varvari je, nakon završetka utakmice, preskočio ogradu i ušao na atletsku stazu koja se nalazi na obodu terena, gde je prvo napao službenike redarske službe a potom i policije, saopštio je MUP Crne Gore.

Policijski službenici su, nakon fizičkog napada kada su prvo povređena tri policijska službenika, da bi sprečili i odbili tu grupu „Varvara“ da dođe do navijača suprotne ekipe, upotrebili sredstva prinude - ručni sprej i službenu palicu.

Foto: MUP CG

Osim toga, „Varvari“ su prilikom izlaska sa stadiona gađali kamenicama policijske službenike, kada je još jedan policijski službenik zadobio povredu glave, dodaje se u saopštenju.

Policijskim službenicima je, u zdravstvenoj ustanovi, pružena medicinska pomoć.  Policija preduzima aktivnosti na identifikaciji napadača. U toku je njihovo privođenje u službene prostorije CB Nikšić.

Inače, Sutjeska je golom u 94. minutu izjednačila na 2:2 i tako zadržala pet bodova više u odnosu na Budućnost.

Foto:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al jazeera

    3. april 2019 | 22:18

    Šta njih tri(navijačka grupa cg)napalo dvojicu(policijski odred cg)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA