• 18

Georgiev dobio podršku Delija, Milo na udaru: Navijači zagrmeli uz Njegoševe reči na paroli! (VIDEO)

Sigurno će pevač biti oduševljen ovim gestom

  • 18

Poznati pevač Vlado Georgiev dobio je lepu podršku Delija u Subotici.

Navijači su pružili podršku Georgievu posle bure koju je izazvao njegov nastup u Herceg Novom, na humanitarnom koncertu koji su za Kosovo i Metohiju upravo Delije organizovale.

Crnogorske vlasti su se okrenule protiv Georgieva, podneta je i krivična prijava, a on je posebne emocije izazvao pevajući "Tamo daleko", a upravo su se tom pesmom i Delije oglasile u Subotici protiv Spartaka.

Skandiralo se protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, uz "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija", a na kraju je podignuta i parola sa rečima Gorskog Vijenca.

- Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka' na gori lista, no se bojim od zla domaćega - pisalo je na paroli, a Georgiev je za Telegraf izneo svoj stav o celoj situaciji.

VIDEO - Bomba Vulića za 1:1 u Subotici

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Podgorica Grobari

    Hvala Delije hvala jos jednom braco Srbi.Voli vas Crna Gora ali i vi znate prava Crna Gora potomci Marka Miljanova i Njegosa.I jeste Crna gora i Srbija to je jedna familija a sa nama i Rusija!!!

  • SRB IN CG

    Vlado Georgiev-IMAO SE RAŠTA I RODITI

  • MIKI

    MOLBA ZA DELIJE!!!!! NA SLEDECOJ PRVENSTVENOJ OTPEVAJTE " OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO" Tako da vide da SRBIJA NE BRZI CRNOGORCE! MILOVCI SU MONTENEGRINI!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima