• 17

Hapšenje zbog napada huligana na auto-putu "Miloš Veliki": Lisice dvema osobama, ostali se traže

Policija je prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete

  • 17

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu "Miloš Veliki", kada je grupa ljudi zaprečila auto-put, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila.

Rebić je precizirao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Direktor policije je dodao i da je za jednim brojem osoba, koje su takođe identifikovane, raspisana potraga i Ministarstvo unutrašnjih poslova za njima intenzivno traga.

Prema njegovim rečima, policija je odmah nakon događaja preduzela niz mera i aktivnosti u cilju pronalaska i identifikacije počinilaca tog, kako je naglasio, vandalskog akta.

Operativnim radom, kako je naveo direktor, policija je ubrzo došla do saznanja o mogućim počiniocima ovog krivičnog dela.

- Očekujem da će aktivnim radom policije vrlo brzo biti pronađene sve osobe koje su izvršile ovo krivično delo i da će one biti privedene pravdi i adekvatno sankcionisane - rekao je Rebić.

Kako je izgledao napad na auto-putu Miloš Veliki, pročitajte u ispovesti žrtve huligana u posebnoj vesti.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • SFRJ

    Možda su bili Albanci ?

  • Kica

    U tamnicu sa njima narednih dvadest godina da ne vide beo dan!

  • Normalno

    Samo pun gas i pali brisace

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima