Deliji umalo stalo srce na Marakani zbog Zvezde! Javio nam se iz bolnice: Ne mogu da prežalim Bajern

Dušan Ristić je po izlasku sa stadiona imao srčani udar, a ubrzo i drugi u blizini Rakovice, nakon čega ga je Hitna pomoć odvezla u bolnicu

  • 3
Dušan Ristić Foto: Privatna arhiva

Poznato je koliko fudbalske utakmice donose stresa i da one sa najvećom tenzijom i najnapetije mogu da budu i kobne po osobe sa slabijim srcem. Meč Zvezde protiv Jang Bojsa mogao je da bude koban po Dušana Ristića, koji je odmah posle izlaska sa stadiona doživeo srčani udar. Na sreću, preživeo je i uspešno se oporavlja u Zemunskoj bolnici.

Meč crveno-belih protiv šampiona Švajcarske bio je izuzetno stresan za sve navijače crveno-belih. Ulog je bila Liga šampiona, a rezultat od 1:1 poslednjih deset minuta značio je grčevitu borbu za plasman u elitno takmičenje, jer je taj rezultat vodio Zvezdu u grupnu fazu, dok bi gol Švajcaraca raspršio nade pune Marakane.

Tenzija na stadionu bila je neverovatna, a momenat iz nadoknade vremena, kada je Asalo uputio šut ka golu Borjana bio je trenutak kada su se zaledila srca više od 50.000 Delija na stadionu. Ipak, golman Zvezde je napravio bravuroznu intervenciju i tako spasio crveno-bele.

Dušan Ristić Dušan Ristić s prijateljima na severnoj tribini tokom meča Zvezda - Jang Bojs; Foto: Privatna arhiva

Ali, tenzija i napetost, kao i povišeni pritisak od uzbuđenja, bili su preveliki za Dušana Ristića, koji je odmah po izlasku sa stadiona sa severne tribine doživeo srčani udar.

- Infarkt me je pogodio na samom izlasku sa Severa, na onom platou pre novih stepenica... Mislim tu je bio prvi udar , a posle je drugi bio prema Rakovuci, i tu me je pokupila Hitna i odvezla u bolnicu u Zemun. Sad se osećam super, u utorak bi trebalo da izađem iz bolnice, ali se bojim da sam sa utakmicama za ovu godinu završio. Danas ću znati sve. Zamisli da gledam Bajern u Minhenu, da ne pominjem na našoj Mari - sa tugom nam se javio Dušan iz bolnice.

VIDEO: Ovako je Borjan spasao Zvezdu za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6y66

    2. septembar 2019 | 12:41

    ja sam grobar ceo zivot ali ovo je ljubav, samo druze moras se paziti i izbegavati sve to ako ti je slabo srce... sve se razume sto se tice ljubavi prema klubu ali tvoj zivot je na prvom mestu. Brz oporovak delijo i manje nervoze :)

  • ŠUMADINAC 333

    2. septembar 2019 | 12:38

    Brate moj NEDAJ se. Sedeli smo kod tebe i pili i veselo pričali. TI SI MOJ VALJEVAC HRABRI NEDAJ SE BRATE MOJ.! BOG ČUVA SRBE!

  • pera kojot

    2. septembar 2019 | 15:09

    Dobro si ziv brate nas pogotovo posle cena karata kompleta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA