≫ 

Firmaši poslali brutalnu poruku čelnicima Superlige, ali nisu rekli ništa novo!

Navijači Vojvodine nezadovoljni tretmanom svog kluba u domaćem takmičenju

  • 32

Fudbaleri Vojvodine posustali su u trci za Crvenom zvezdom, pošto su u 13. kolu Super lige odigrali samo 2:2 na svom terenu protiv Javora!

Vojvodina sada ima 27 bodova, šest manje od Zvezde koja je ubedljivo slavila u Surdulici, a koja pritom ima i meč manje.

Navijači Vojvodine popularna "Firma 1989" istakli su transparnet kojim su izrazili nezadovoljstvo Superligom Srbije, jer smatraju da se "pobednik već zna, ali se i dalje igra"

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    27. oktobar 2019 | 08:53

    Ovo poruka za partizai

  • Mile

    27. oktobar 2019 | 09:22

    Ajde malo svi napravite ekipe kao zvezda od 50 - 60 mil € pa da gledamo pravu ligu sa vrhunskim fudbalom a ne ove seljacke ekipe!

  • Geras

    27. oktobar 2019 | 10:24

    Zna se da partizan na silu želi titulu... I kmeci i kuka i moli samo da osvoje.... Kada su krali titule 10 godina bilo im lepo... A nisu nijednom otišli u ligu šampiona..... To je dno klub... I onda pred raspadom kada su bili zvezda ih pusti da uzmu kup.... Nebili ostao partizan... Bili su u ponoru.... I onda počeše da kuju Savu Milošević u zvezde a zna se da je kup bio dogovoren jer zvezdi nije trebao uopšte... I sada taj isti partizan želi na silu titulu.... Pa to mozga nema od uprave do navijača.... Sve sam ološ i bagra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA