≫ 

Alkatrazi skinuli zastavu i izašli sa "juga" kad je deo navijača skandirao ubijenom Kići

Tenzije su na svakom koraku u subotu u Humskoj, dan nakon likvidacije jednog od vođa

  • 31

Teško da i najstariji navijači pamte sumorniji porizor sa neke od utakmica Partizana, a igra se derbi. Na terenu crno-beli i Vojvodina, a na tribinama jedva da se sabralo 1000 navijača. Ni toliko.

Dan pošto je likvidiran navijač Ljubomir Marković Kića, tenzija se može osetiti na stadionu, gde su prisutne sve tri navijačke frakcije, od kojih su dve pozicionirane na Istoku, a ona udarna na južnoj tribini.

Sve tri grupe su parolama i skandiranjem iskazale poštovanje ubijenom Markoviću, s tim što je na "jugu" jedna od grupa, u pitanju je "Alkatraz", napustila tribinu u trenutku kada je većinski deo ponavljao ime ubijenog.

Taj momenat možete videti u videu u vrhu teksta. 

Pomenuta grupacija, u pitanju je broj od 20-30 ljudi, pokupila je zastavu sa Al Kaponeom (simbol Alkatraza) i mirno izašla sa stadiona.

U drugom poluvremenu grupa koja je ostala na južnoj tribini i transparentom je poslala poslednji pozdrav ubijenom Markoviću.

"Marković Kića, neka ti je večna slava".

grobari jug Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    3. novembar 2019 | 00:14

    Kako sejes tako zanjes. Nikoga mi nije zao ono sto ptopagirate decenijama vam dolazi glave. Zao mi je samo bas klinaca, dece koja rastu uz grobare( sve 4 frakcije bez izuzetka) . Malo ih je danas, ali ce i oni imati izgubljene zivote kao njihovi stariji koji ni sami vise neznaju poentu svog navijanja i svojih promasenih navijackih zivota i sukoba. Nema ekipe koja nije bila u nekom trenutku protiv neke druge tamo, pa onda zajedno sa tom drugom protiv neke trece.. Bedno

  • Mile

    2. novembar 2019 | 15:55

    Niko nece da ostane sa Veljom na jugu. Zasto? Zato!

  • Goran

    2. novembar 2019 | 17:49

    Znaci velja ga roknuo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA