≫ 

Postavljeni novi standardi u navijačkim koreografijama: Pokretni zmaj u kandžama nosi trofej!

Navijači u Kazablanci pokazali da imaju inovativne ideje

  • 5
Koreografija zmaja Printskrin: Twitter

Navijačke aktivnosti na derbiju u Kazablanci između Raje i Wajdada ostaće upamćeni po neverovatnoj koreografiji. Oba kluba poznata su po navijačima čiji fanatizam ne poznaje konvencionalne granice, a u to su se još jednom mogli uveriti svi koji su gledali prvu međunarodnu utakmicu između dva kluba.

U pitanju je bila prva utakmica osmog finala Kupa arapskih klubova, a završila je rezultatom 1-1. Ipak, može se reći da su pobedili na tribinama Wjadadovi navijači koji su složili koreografiju kakva se ne viđa redovvno — u obliku pokretnog zmaja koji u kandžama nosi trofej.

Stadion je, naravno, bio pun, 45 hiljada navijača. Dva kluba su već odigrala 300 derbija u domaćem aranžmanu, ali za prvi međunarodni okršaj na tribinama se ipak moralo prirediti nešto posebno. Revanš je na rasporedu za tri nedelje, a u njemu na tribinama ne očekujemo ništa manje od onog što je viđeno u prvoj utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    3. novembar 2019 | 15:46

    Ma aj'te molim vas.Pa ovi iz Humske su imali bolje,kad svežu kese iz Maxija pa naprave ludilo.Svašta nešto tu može da ispadne!

  • gurtna

    3. novembar 2019 | 15:06

    Au brate mili..... svaka cast stvarno, ovo nije vidjeno do sad.

  • Blok 45

    3. novembar 2019 | 16:44

    Bravo, bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA