Delije i Gate 7 zapalili Pirej: Pogledajte žurku pravoslavne braće pred meč Olimpijakos - Zvezda

Navijači dva bratska kluba organizovali su skup u atinskoj luci

  • 8

Navijači Zvezde i Olimpijakosa napravili su pravu "ludnicu" u atinskoj luci Pirej noć pre duela dva kluba u Ligi šampiona (21.00 RTS 1, Arena sport 1). Bratski navijači dva kluba su se ponovo okupili posle dva meseca i duela u Beogradu kada su takođe napravili korteo kroz Beograd.

Podsetimo, najvatrenije pristalice Olimpijakosa objavile su na svom profilu na Fejsbuku da će 11. decembra organizovati okupljenje sa navijačima Crvene zvezde od 16 časova po lokalnom vremenu u Atini skup na centralnom trgu Sintagma.

Odatle će zajedno krenuti korteom u marš do Pireja, gde će na stadionu Karaiskakis biti odigran poslednji meč grupe B Lige šampiona. Interesantno je da od Sintagme do stadiona Olimpijakosa u Pireju ima oko 10 kilometara, tako da navijače čeka šetnja od bar dva sata do stadiona.

Inače, izveštač Telegrafa je dan pred meč prošao kroz čuveni Gejt 7 ili kapiju koja pripada navijačima Olimpijakosa na stadionu Karaiskakis.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Atine, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA