≫ 

Pronađen pasoš Rusa koji je izgubio dokumenta tokom derbija, čeka ga na stadionu Partizana

Dokumenta su pronađena na južnoj tribini, a ne na mestu gde se odigrao sukob

  • 13
Navijači Partizana, Grobari Foto: Marko Jovanović

Večiti srpski derbi bio je i ovog puta magnet za strance, na obe navijačke strane sabrali su se fanovi "bratskih" klubova iz inostranstva, među njima najviše Rusa.

Neki od njih su čak učestvovali u velikoj tuči koja se odigrala sat vremena pre utakmice, o čemu smo već pisali. U pitanju su pristalice moskovskog CSKA koji su, kao i uvek "držali stranu" Grobara u sukobu sa ultrasima Cvene zvezde.

Jedan od gostiju iz Rusije je iz čitavog derbi haosa na kraju ostao bez pasoša i dokumenata, u pitanju je Aleksandar Aleksandrovič Zubov, koji sada može da odahne, jer je pasoš - pronađen! Njegov ruski "saborac" sa tribine, koji je svoja iskustva sa derbija i tuču sa Delijama izneo na portalu "Balkanski navijači", apelovao je i da se pasoš, ako se pronađe, dostavi u restoran na stadionu Partizana.

Rečeno - učinjeno.

Putni dokument se nalazi na stadionu Partizana, u butiku, a tamo ga je dostavio navijač crno-belih iz Beograda koji je, srećom, na južnoj tribini, tokom utakmice, primetio i pokupio ranac u kojem su se nalazila dokumenta ruskog gosta.

- Pasoš, karte, sve je bilo u rancu koji se nalazio na jugu. Ko zna gde je on bio, neki drugari mi kažu da se "razvalio" od alkohola. Znaš kakvi su Rusi - priča nam uz osmeh navijač Partizana koji je čak tražio Rusa na adresi gde je odseo, ali ga tamo nije našao, pa je ranac odneo na stadion gde će ga čekati.

Video: Potera policije u Beogradu i hapšenje jednog navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011/011

    3. mart 2020 | 18:40

    Rus je restartovan kao i braca mu franjevci.

  • .....

    3. mart 2020 | 18:59

    Jel mu vracena proteza? Ako nije, neka se braca mu franjevci otvore za novu.

  • Istini u oci

    3. mart 2020 | 18:46

    Ceo dan se peru u medijima, za onu sramotu pre derbija.Dzaba vam sve navijaci jsd-ovaca, dzaba svoje poraze pretvarate u pobede mitomani.Zato i imate 300 frakcija i mrzite se medjusobno.Bas zato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA