≫ 

Orila se pesma navijača Atalante na beogradskom aerodromu: Avion s donacijom odleteo uz huk ultrasa

Navijački ispraćaj priređen je zbog ugroženog Bergama, odakle je Atalanta

  • 36

Video: Piloti Er Srbije iznenadili Vučića: Pozdravili ga pesmom navijača Atalante iz Bergama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je prvi avion za pomoć Italiji, koja je u žestokoj borbi protiv korona virusa, a sa razglasa se čula i pesma Atalantinih navijača.

Odletela su četiri aviona, u narednim danima će ih biti još toliko, a posebno je pogođen Bergamo, odakle je fudbalski klub Atalanta.

Zato je poseban gest napravljen u ime ovog kluba, pa se sa aerodroma "Nikola Tesla" pre leta zaorila pesma Atalantinih navijača.

U pitanju je veoma poznata navijačka melodija, dobro poznata i navijačima Crvene zvezde, koji su je prepevali kao "napred Zvezdo, tebe volim ja".

Inače, Bergamo je već sa oduševljenjem dočekao donaciju Novaka Đokovića, kome je Italija već uputila  reči zahvalnosti.

Nezvanično, smatra se da je utakmica Atalanta - Valensija najveći "krivac" za pandemiju u ovom gradu, iako se utakmica igrala u Milanu. Mnogi su iz Bergama otišli na ovu utakmicu, po povratku, došlo je do nezaustavljivog širenja virusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    25. april 2020 | 13:56

    Bravo Srbijo nasa.. Sad neka vidi svet kako je jaka jedna mala Srbija!!! 🙏🙏👍👍👍💪💪💪

  • Goran

    25. april 2020 | 14:31

    E, Srbijo moja i po ovim komentarima vidim da polako ali sigurno postajemo moralni patuljci. Ne daj Boze da ti zivot zavisi od ovih sto na vest o pomoci drugima u nevolji lupaju minuse. Mi smo i postali "nebeski" narod bas zbog toga sto smo zadnju koru hleba delili sa onima koji su u nevolji. Na sta smo spali ...

  • Jedna je istina

    25. april 2020 | 16:38

    Ako mozes pomozi, ako ne mozes onda ne staj coveku na muku... Ovo je lep gest nema sta, ko tebe kamenom ti njega hlebom i neko ce to osetiti nekad kao dobro. Dobro daruj, dobro ocekuj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA