≫ 

Nestao jedan od vođa navijača Partizana: Već šest dana niko ne zna gde je Goran Veličković Goksi

Nestanak je prijavila supruga policijskoj upravi

  • 55
Grobari Istok, Partizanovci, FK Partizan, FK Astana

Foto: MN Press

U sredu 5. avgusta policijskoj upravi grada Beograda prijavljen je nestanak Gorana Veličkovića Goksija (33), vođe navijačke grupe Partizana okupljene pod zastavom "Partizanovci", piše Kurir.

Veličkovićev nestanak prijavila je njegova supruga koja ga je i poslednja videla još u ponedeljak 3. avgusta u Višegradskoj ulici, u samom centru Beograda u popodnevnim časovima.

Veličković je od ranije poznat javnosti kao jedan od vođa navijača Partizana koji se zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci".

Ta frakcija je posle određenih dešavanja i sukoba između "Grobara" ipak prestala da bude aktivna na stadionu i ne dolazi više na utakmice Partizana ni u fudbalu ni u košarci.

Porodica moli sve da ukoliko imaju bilo kakve informacije o Veličkoviću se jave najbližoj policijskoj upravi jer svaki sat sada može biti ključan.

Video: Grobari izvređali svoje igrače posle finala Kupa i oterali kad su prišli tribini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Persida

    8. avgust 2020 | 14:12

    Oteo ga onaj isti sto je oteo i Radeta i stavljao na you tube i nikom nista pa sta se prave svi ludi svi znamo ko otima ljude i ima zastitu policije i ti sad udji u policiju i reci ko je pa za sta oni primaju platu da biju narod kad se pobuni a za ovo nista sramota

  • Obavešteni Cigan

    8. avgust 2020 | 14:45

    Bjelivuk dobio licencu sa vrha da uklanja, zato nema ni Kimija, pitajte se gde je... Isti je presudio i Kići.

  • Jeee

    8. avgust 2020 | 15:06

    Pitajte Velju gde je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA