≫ 

Nedeljama se nije treznio: Pijani navijač mesec dana slavio plasman voljenog tima u Premijer ligu

Policija ga je konačno odvela kući tek prošlog petka

  • 5
Navijači Lidsa Foto: Printscreen/You Tube

Prošlo je ravno mesec dana otkako je Lids Junajted promovisan u Premijer ligu, ali to nije sprečilo jednog navijača ovog kluba da nastavi sa žurkom.

Na hiljade navijača jorkširskog kluba nazdravljalo je sredinom jula zbog povratka ekipe Marsela Bijelse u elitu posle dugih 16 godina.

I dok su sećanja još sveža, većina navijača se okrenula novoj sezoni, potrazi za pojačanjima, ali ne i jedan simpatizer Belih koji živi u Riponu, u svernom Jorkširu, i koji tvrdi da je bio pijan od 17. jula. Konstantno.

Lokalne policijske vlasti objavile su na društvenim mrežama da su prošlog petka dobile poziv oko 09.30 ujutru da intervenišu jer jedna osoba pravi probleme na javnom mestu.

- Kada smo se pojavili tamo i razgovarali sa njim, rekao nam je da slavi promociju Lidsa u Premijer ligu. Napomenuo nam je da se nedeljama već nije treznio. Zato smo ga odvezli kući u dobrom duhu - otkrili su policajci, a objavio lokalni "Jokršir Ivning Post".

Lidsovi navijači godinama važe za jednu od najboljih navijačkih baza u Engleskoj i možemo samo da zamislimo kakve ćemo sve vesti čitati kada krene sezona.

Video: Navijači Redsa šmrkali kokain sa policijske šapke: Ovo ima veze sa sportom?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    20. avgust 2020 | 06:42

    Nedeljama? Amater. Kod mene u Zemunu u kafani " Vardar " ljudi se ne trezne godinama. Pa, ništa. Ne vidim u čemu je spektakl?

  • NS

    20. avgust 2020 | 07:48

    A mozda je samo alkoholičar?!

  • Гаргамел

    20. avgust 2020 | 07:50

    Да то није разлог већ изговор зна свако ко познаје макар једног алкохоличара !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA