≫ 

Golać upropastio navijački užitak: Zbog ovog egzibicioniste nema više gledanja utakmica u bioskopima

Navijači holandskog kluba zbog nudiste iz svojih redova moraju da traže drugu lokaciju za gledanje utakmica

  • 3
egzibicionista Foto: twitter/AwaydaysNL

Jedno od rešenja za grupno praćenje utakmica u Holandiji postali su bioskopi, navijači su tako pabove zamenili većim salama i sebi priuštili priličan ugođaj u vremenu pandemije korona virusa.

Međutim, sve što je lepo kratko traje, ova krilatica važi i za navijače drugoligaša Mastrihta koji više ne mogu da idu u bioskopske sale da gledaju utakmice zbog jednog, u najmanju ruku neodgovornog ispada jednog od njih.

Naime, tokom praćenja poslednjeg meča sa Ekscelsiorom, u salu je utrčao potpuno nag mladić, kao od majke rođen, ili je bio sve vreme tu pa se samo skinuo.

Svejedno, pretpostavlja se da je u pitanju jedan od navijača Mastrihta, jer su ga ostali zdušno bodrili i snimali dok je egzibicionistički protrčavao kroz salu.

Nažalost po sve njih, ubuduće će morati da na drugom mestu prate mečeve jer im je to odsad zabranjeno upravo zbog problematičnog ponašanja.

ston Vila igra strašan fudbal - dobila je Liverpul 7:2, pa Lester u gostima i puna samopouzdanja dočekuje Lids večeras (21.00). Kvota na keca je više nego izazovna - 2,30, a kvota na 3+ je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Lids

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA