≫ 

Tresao se Beograd 10 minuta: Delije bacale topovske udare i palile baklje oko Marakane

Navijači Zvezde napravile pravu feštu

Navijači Crvene zvezde napravili su pravu feštu veče pred duel svog tima i Milana u Ligi Evrope, prvom u šesnaestini finala.

S obzirom na to da neće moći da prisustvuju meču i da navijaju, Delije su rešile da veče pre meča naprave pravu navijačku koreografiju oko stadiona Marakana.

Palili su baklje i ispaljivali topovske udare i pevali "U boj krenite junaci svi",  "Zvezda oooo", i naravno "Milan, Milan, vafankulo"

Podsetimo, Rosoneri su u Beograd došli oko 17.30, a već su imali trening oko 18 sati, ali su Delije u akciju krenule malo kasnije.

Utakmica se igra u četvrtak od 18.55 (RTS, Arena sport)

Video: Trese se Beograd od topovskih udara: Deki komandovao navijanjem na Marakani

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tilovanje tevojneee

    17. februar 2021 | 23:42

    e to su te stvari kojima se mi odusevljamo i tolerisemo pa posle se cudimo zasto imamo kriminal. I vi pisete "napravili festu "? ajde onda sutra da svi izadjemo na ulice pa bilo kog razloga bacamo topovske udare ,palimo baklje ,budimo stanovnike,decu,bolesne ljude. Gde je policija da pise kazne ?? o da zaboravio sam postoje ovi i oni . Cuj bacali topovske udare ,ejjjjj pa zar to nije protivzakonito ??

  • Cile

    17. februar 2021 | 22:38

    Ajde grobari sikter sa naših vesti, kompleksi teški vas drmaju manite nas se više.. Pa i da izgubimo 10:0 sutra mi igramo protiv velikog Milana, to što ste vi ljubomorni pa ste ovde našli sa prosipate pamet to je vaš problem.

  • crno

    17. februar 2021 | 22:36

    Kafic na tasu vlasnik kaznjen zbog nepostovanja epidemioloskih mera.... novine kazu da je Srankovic vodio navijanje. Pa to opet znaci Terzic - Stankovic odgovorni za skup - znaci hapsi. Nezanimame ko navija za zvezdu a ko za partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA