≫ 

Igrač Atletika poklonio dres prebijenom navijaču, policija pendrečila slavljenike bez milosti

Euforično je bilo na parkingu "Zorilje"

  • 0
navijač atletiko Foto: twitter/marca

Fudbaleri Atletika proslavili su u subotu 11. titulu šampiona Španije, savladali su u ključnoj utakmici Valjadolid u gostima 2:1, što je bacilo navijače madridskog tima u trans. Najvatrenija grupa pristalica Atletika već je bila pred "Zoriljom" da prva čestita i proslavi titulu, ipak bilo je i policije u velikom broju i stvari su u jednom momentu krenule da izmiču kontroli.

Organi reda su primenili silu prema navijačima, a bilo ih je na desetine, jer su ovi probili improvizovanu ogradu i u stampedu krenuli ka igračima. Nekolicina nije želela nazad pa su i najgore prošli u sudaru sa policijom, doduše jedan od njih je uspeo da uprkos batinama dođe do vrednog suvenira - dresa Janika Karaska.

Naime, napadač Atletika je došao do isprebijanog navijača koji je ležao na zemlji posle batina policije i poklonio mu dres.

Gomila navijača Atletika sačekala je navijače na parkingu ispred stadiona Valjadolida, jedni drugima su potrčali u susret i to je možda i najlepša slika slavlja i sreće ove sezone koju smo videli. Navijači su bacali igrače uvis, Oblaka su nosili na rukama, grlili ostale, pevali i slavili veliki uspeh.

Ništa naravno ne može da se poredi sa tragedijom koja se dogodila tokom proslave navijača Atletika u Madridu gde je jedan 14-godišnji momak poginuo vozeći se u kombiju.

Video: Navijač Atletika poginuo u centru Madrida: Tragedija na proslavi titule

Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da pobede Brest kao gosti (dvojka je 1,25, 2&3+ 1,42) i da se nadaju da Lil neće pobediti Anže u isto vreme… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA