≫ 

Nedovićeva supruga bežala od huligana Zvezde i Partizana u kuhinju restorana u Beton hali

Mina je morala da se sakrije dok nije prošla frka

  • 10
mina milutinović Foto: instagram/minamilutinovic

Slavlje navijača Zvezde na reci gde su se poklonili fudbalerima koji su brodili, proteklo je u senci velikog sukoba sa pristalicama Partizana koji su se tu našli kao obezbeđenje u klubovima i iskoristili priliku da se obračunaju sa rivalskim taborom. Trebala je samo varnica da se desi pa da sve eksplodira.

Prema zvaničnoj informaciji koju je objavio MUP, 130 huligana je privedeno u subotu uveče, od kojih je 109 zadržano u pritvoru.

Sukob dve grupe huligana uznemirio je goste lokala u Beton hali među kojima se našla i supruga srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, Mina Milutinović. Ona je iz jednog restorana prvo mirno slikala prizore slavlja, vatromet, pesmu i crveno-bele barjake, a onda je morala da se da u beg jer je situacija izmakla kontroli pošto je eskalirala velika tuča.

Mina se nedugo kasnije javila na svom instagramu iz kuhinje restorana u kojem je bila gost, bila je sa drugaricama, i očito da je tamo morala da se skloni jer je situacija bila vrlo napeta napolju.

- Žive - javila se Mina sa porukom da su dve njene drugarice i ona dobro.

mina milutinović Foto: instagram/minamilutinovic

Danas od 17.00 igra se poslednje kolo Premijer lige, a u fokusu je borba za još dva mesta u Ligi šampiona za koja konkurišu tri kluba. Čelsi ima 67, a Liverpul i Lester po 66 bodova. Čelsi gostuje Aston Vili, kvota na dvojku je 1,47, Lester čeka Totenhem i kec je 2,15, dok je kvota na Liverpula protiv Kristal Palasa 1,17. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za poslednje kolo Premijer lige

Lil je došao do kraja - od titule ga deli još samo tri boda, a ako ih osvoji večeras (21.00) na gostovanju Anžeu, to je to - Lil je novi šampion Francuske, bez obzira na to šta uradi PSŽ! Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Anže - Lil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    23. maj 2021 | 09:56

    POSLE PANDEMIJE VRACAMO SE U ,NORMALU,!!!

  • inspiracija

    23. maj 2021 | 09:43

    To mu je zena koliko znam!

  • Dr

    23. maj 2021 | 12:32

    Beton hala i pre je bila poprište tuča i raznih incidenata.Poznata kao mesto gde skupljaju mafioze raznih vrsta.Normalnim građanima tamo nije mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA