Anketa: Da li treba dozvoliti navijače na tribinama u Srbiji? Grobari bodrili Partizan pored zabrane

Posle Zvezde, i crno-beli nisu ispoštovali korona pravila, koja su i dalje stroga kada je sport u pitanju

  • 43
FK Partizan, Grobari Foto: MN Press

Košarkaši Partizana pobedili su Megu sa 81:77 u drugom meču polufinalne serije KLS i ostali su u igri za titulu prvaka Srbije. U tome su im značajno pomogli i navijači kojih je bilo na tribinama, iako je u Srbiji i dalje na snazi zabrana okupljanja publike na sportskim dešavanjima.

Međutim, kako je Zvezda kršila pravila za tri utakmice finala ABA lige protiv Budućnosti, kada je u Pioniru bilo više hiljada ljudi, ni Partizan nije ispoštovao tu zabranu, koja se već sada i dovodi u pitanje koliko ima smisla, pošto mnogi uveliko prave žurke, velika slavlja, restorani i kafići su puni...

Grobari su u teškim momentima pomogli igračima da dobiju meč u dramatičnoj završnici, pa će tako u subotu u Jerkoviću biti odigrana odlučujuća utakmica u kojoj Mega ima prednost domaćeg terena.

I sami igrači Partizana su im zahvalili na podršci i istakli njihov značaj u pobedi.

Ostaje da se vidi kakva će biti situacija na Zvezdinom meču protiv Borca koji je na programu od 17.30, ali i šta će biti ukoliko dođe do večitog derbija u finalu KLS.

U anketi se izjasnite treba li dozvoliti navijače na tribinama u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4. jun 2021 | 10:36

    Sad mediji samo izvestavaju kad je igrao Partizan. Kad je igrala zvezda sve se precutalo

  • Lepi

    4. jun 2021 | 10:15

    Normalno da CZ moze a Partizan ne.Zasto?Zvezda je srpski brend,srpski klub,bori se za Srbiju,a Partizan jedva da je ostao u ABA.Covic moze sve a Ostoja nista,e da li je to tako,nije,da li su dvostruki arsini,jesu,dokle,videcemo???

  • Zoki

    4. jun 2021 | 10:28

    Molim nadlezne institucije da ne kazne kk. partizai, oni su kaznjeni samim tim sto im je limar predsednik kluba. Treba nam otirac u finalu, posto ce Misko po obicaju da ih pusti. Gazi Nebojsa, samo napred!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA