"Zabrana polnih odnosa u Tokiju je smešna, to neće funkcionisati": Zanimljiva izjava bivše olimpijke

Brutalno priznanje bivše nemačke atletičarke

  • 3
Suzen Titke Printskrin: Youtube / Susen Tiedtke

Bivša skakačica u dalj iz Nemačke, Suzan Titke, koja je dva puta učestvovala na Olimpijskim igrama, otkrila je da je uvek bilo seksa i alkohola u Olimpijskom selu, te da organizatori u Tokiju to ne mogu sprečiti.

Titke je učestvovala na Olimpijskim igrama 1992. godine u Barseloni, tada je upoznala bivšeg supruga Džoija Grina, a nakon toga je bila jedan od takmičara i na OI 2000. godine u Sidneju.

Naime, još od 1998 godine i Zimskih Olimpijskih igara u Naganu, organizatori su uvek brinuli o tome da je Olimpijsko selo snabdeveno automatima koji su ispunjeni prezervativima.

Međutim, ove godine to neće biti slučaj u Tokiju, a upravo ta odluka je i pogodila Titke, koja ju je okarakterisala smešnom.

- Zabrana je smešna, to neće tako funkcionisati, seks je oduvek problem u Olimpijskom selu. Sportisti su na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kad završe s takmičenjem, svi žele da se oslobode te energije. To je zabava za zabavom, a onda je tu i alkohol, događa se da sportisti imaju i seksualne odnose, a uvek ima onih koji žude za time - istakla je Titke za Bild.

Potom se ova bivša atletičarka podsetila i svojih nastupa, te savetima trenera.

- Naša takmičenja su bila pred kraj igara, a pre se ništa nije moglo desiti. Treneri su nam rekli da ne bi trebalo da imamo odnose jer se telo mora napuniti energijom, ali nakon takmičenja je druga priča. Cimeri su uvek bili brižni u slučaju da vam je trebala soba za sebe - otkrila je Suzan, pa se požalila i na "probleme" tokom njenog učestvovanja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Susen Tiedtke (@susentiedtke)

- Uvek su se mogli čuti drugi sportisti kako se 'zabavljaju'. Ponekad je bilo teško zaspati, dok je mene trenirao tata, koji je bio jako strog. U slučaju da je neki dečko hteo da izađe sa mnom, prvo je morao uraditi 100 sklekova. Zato sam se uvek u tajnosti nalazila s nekim, jer drugačije ih ne bi ni upoznala - istakla je Suzan za nemački Bild.

Podsetimo, Olimpijske igre počinju 23. jula.

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    15. jul 2021 | 21:15

    ko ima volju i zelju taj nadje vreme nacin i mesto

  • Ivan

    15. jul 2021 | 23:48

    Ako je 100 skleka bio jedina prepreka da neko bude sa njegovom kcer u olimpiskom selu onda se nisi trebala skrivati curo. Nar tamu ima puno kandidata:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA