≫ 

Evo zašto nije bilo Novaka Đokovića među srpskim sportistima na ceremoniji otvaranja OI

Najbolji teniser sveta načinio jedini logičan potez

  • 20
Novak Đoković Foto: Instagram

Čitav sportski svet je čekao ovaj dan s nestrpljenjem! Olimpijske igre su zvanično otvorene, uprkos velikim problemima i pandemiji korona virusa, koja je Igre odložila za godinu dana.

Srpski sportisti su blistali na ceremoniji i može se reći da su ostavili najupečatljiviji utisak, jer su svi imali male zastavice i zaista su izgledali moćno u odnosu na druge reprezentacije.

Barjaktari su bili košarkašica Sonja Vasić i vaterpolista Filip Filipović, a na ceremoniji nije bilo mnogih naših sportista, uključujući i najveće zvezde, Novaka Đokovića.

Kako nam je potvrđeno, Novak je odlučio da propusti ceremoniju otvaranja Igara, jer već za nekoliko sati ima meč protiv Uga Delijena u prvom kolu Olimpijskih igara. Taj meč je na programu u ranim jutarnjim časovima po vremenu u Srbiji, ne pre 8.30, a Novak je bio svestan da bi u slučaju dolaska na ceremoniju izgubio nekoliko dragocenih sati koji su mu ključni za pripremu meča i da onda ne bi bio spreman za meč sa Delijenom.

Novak je tokom dana imao i trening sa Endijem Marijem, a fotografije je objavio i na svom profilu na Instagramu iz zahvalnost Britancu na sjajnom treningu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak je nikad motivisaniji stigao u Tokio, spreman je da osvoji zlatnu medalju, što je jedino što dosad nije osvojio u karijeri, a time bi ostao u konkurenciji da osvoji Zlatni slem, čime bi postao jedini teniser u istoriji kome je to pošlo za rukom.

Uz Novaka je u Olimpijskom selu ostalo još srpskih takmičara, ali i drugih sportista koji takođe nisu bili na otvaranju, poštu zvezde Slovenije Luke Dončića. Novaka su nastavili ostali sportisti da spopadaju, a najoriginalnije fotke napravio je sa belgijskim gimnastičarkama, gde je oduševio špagom.

Video: Novakov protivnik besan na smeštaj u Olimpijskom selu: Snimio i objavio kako mu izgleda soba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo

    23. jul 2021 | 16:03

    LuIs Skola 41. godina, Pau Gasol 40. godina, Laia Palau 41. godina, Maja Ognjenovic 36. godina, Diana Taurezi 39. godina...E moj Jokicu.

  • Jole

    23. jul 2021 | 16:36

    Nije bilo bogami ni odbojkašica i još nekih...

  • Mrki

    23. jul 2021 | 17:23

    Djole je država u državi,samo napred ... !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA