≫ 

"Oluja je za mene nešto posebno": Skandalozna izjava hrvatske olimpijske šampionke u tekvondou

Prethodno je oduševila Srbe porukom za Novaka, ali je sve uzalud posle skandalozne izjave koju je dala za Slobodnu Dalmaciju

  • 87
Matea Jelić, Novak Đoković

Foto: Instagram.com/mateajelic

Tekvondoistkinja Matea Jelić dala je skandaloznu izjavu posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama. Ona je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju veličala zločinačku akciju Oluja u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Hrvatska olimpijska šampionka ističe da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju kaže da joj mnogo znači.

- Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva.

Ona je ovom izjavom pljunula na lep gest koji je imala kada je jurila Novaka Đokovića u Olimpijskom selu, slikala se s njim i najavila i njegovo osvajanje zlata u Tokiju.

Nadamo se i da je ova izjava Jelićeve plod njene mladosti i neznanja, jer ovo što je izjavila kosi se sa njenim stavom o Novaku, kao i druženju sa Milicom Mandić, u čijem je stanu u Beogradu svojevremeno "ukrala" olimpijsko zlato iz Londona samo da se slika s njim.

Video: Nole zbog Milice urlao više nego zbog Vimbldona: Kralj tenisa slavi pobedu carice tekvonda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja, nekad iz Hrvatske

    28. jul 2021 | 17:26

    Hahahahaha tako je. A vi novinari samo pisite svaki dan o Hrvatima na OI, sta su osvojili, sa kim su se slikali. Okanite se vise regiona i bivse Jugoslavije. To je mrtvo i tako treba da ostane.

  • Ogi

    28. jul 2021 | 17:12

    I vama je to skandalozno?? Ne postoji hrvat koji misli o oluji drugacije i ne stide se to javno da iznesu. Na nama je i nasima cije se rijeci jace cuju da potenciraju glasno pravu istinu o tom genocidu u pogromu 250 000 ljudi.

  • Ratomir

    28. jul 2021 | 17:52

    A nosi srpsko prezime JELIĆ prema tome i ona je pokatoličena Srpkinja pa kao i uvek jadnica se mora dokazivati kod njih i biti veća hrvatica od pravih hrvata.Devojko nekadašnja Srpkinjo što se mene tiče džabe ti to zlato što si osvojila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA