≫ 

Mandić u suzama dao najemotivniju izjavu: "Protiv sudija, protiv svih, ima Boga, mi smo najjači"

Naš vaterpolista bio je ubedljivo najemotivniji od svih nakon drame protiv Španije

  • 77
Dušan Mandić Printskrin: RTS

Ko je danas gledao veliko polufinale vateprolo turnira između Srbije i Španije, imao je šta da vidi. Nestvaran duel, koji je okončan u drami u kojoj su naši momci uspeli da se vrate iz minusa i da u poslednjem minutu golom dođe do pobede.

Oni će se u finalu sastati sa Grčkom, a Dušan Mandić je odmah po izlasku iz bazena dao izjavu vruće glave. Uz tri skupljena prsta, pred kamerama RTS, on je istakao da su on i njegovi momci išli protiv svih.

- Ima Boga, Bog sve vidi, ima Boga. Protiv sudija, protiv svih, mi smo najbolji, mi smo najjači, ima Boga, idemo u finalu - rekao je Mandić.

Na kraju krajeva, teško da smo mogli da zamislimo bolji scenario za kraj ovog dana. Srbija je osigurala još jednu medalju, a nadamo se da će ona u nedelju ujutru biti ona zlatnog sjaja.

- Hvala Bogu i momcima što su izdržali na terenu, ne bi mogao da se napiše bolji scenario. Sa strane je bilo teško gledati, svaka čast svima, pogotovo Banetu koji nas je održao u igri. Ostali smo pribrani, još jedna velika pobeda, idemo sa osmehom u finale.

- Imamo dan da se odmorimo i analiziramo Grke, dobro su odigrali turnir, ali posle ovakve pobede verujem da ćemo se mi pitati više za zlatnu medalju - rekao je Andrija Prlainović.

I Strahinja Rašović bio je presrećan zbog pobede, istakavši timski duh u prvi plan, mada ni on nije mogao da zaobiđe neke čudne stvari i odluke koje su se "dešavale" pored bazena.

- Timski duh nas je spasio, neću neke spoljne faktore da komentarišem. Držali smo se kao tim i pobedili, ušli u finale Olimpijskih igara, što je najbitnije - podvukao je Rašović.

Finale je na programu u nedelju od 09.30 časova po našem vremenu u Tacumi Centru u Tokiju.

Video: Crnogorci birali protivnika, Srbija izabrala sport: Fića namestio ruku, još Andrija i Dušan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    6. avgust 2021 | 19:02

    Eee koliko ovaj momak ima srce. Pravi junaci

  • micko

    6. avgust 2021 | 17:11

    Ljudi nikad nisam plakao zbog sporta, a Volim moj partizan i tugovao sam dosta puta, ali ova izjava me toliko dirnula da i dalje placem. Napred Srbi i Srbijo ♥️

  • Đuro Pucar Stari

    6. avgust 2021 | 16:32

    Bog ti dao zdravlja momčino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA