≫ 

Heroji iz Tokija stižu u Beograd: Evo kada je doček vaterpolista i ostalih osvajača medalja

Simboli Beograda će u naredna tri dana biti obasjani bojama srpske zastave u njihovu čast

  • 2
Olimpijada, Olimpijske igre Tokio 2020, vaterpolo reprezentacija Srbije Foto: Profimedia/AFP

Olimpijske igre u Tokiju su završene. Srbija je u dalekom Japanu uspela da osvoji devet odličja - tri zlatna, jedno srebrno i pet bronzanih. Najsjajnije odličje doneli su nam vaterpolisti, Milica Mandić i Jovana Preković, jedino srebro završilo je u rukama Damira Mikeca, dok su se sa bronzom vratile odbojkašice, basketaši, Tijana Bogdanović, Milenko Sebić i Zurabi Datunašvili.

Povodom velikih uspeha i rekordnog broja medalja koje su naši olimpijci osvojili u Tokiju od večeras do srede svi simboli grada Beograda biće osvetljeni u bojama zastave Republike Srbije! Brankov most, Most na Adi, palata Albanija i fontana na Slaviji sijaće u bojama srpske zastave kao pozdrav uspesima naših olimpijaca!

Građanke i građani Beograda moći će da pozdrave naše olimpijce u utorak u 21.00 sat na balkonu Skupštine grada Beograda. To je ujedno poziv svima da dođu i da pozdrave sve one koji su nas u poslednjih 16 dana obradovali.

- Ovaj veliki uspeh Olimpijskog tima Srbije Beograđani žele da proslave s neskrivenim uzbuđenjem i zato će na platou ispred Skupštine grada Beograda u utorak, 10. avgusta s početkom u 21 čas biti ogranizovan doček olimpijaca – istakao je predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević.

Za sve Beograđane koji budu došli da pozdrave naše Olimpijce biće priređen prigodan muzičko-sportski program, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Do Pariza za tri godine, kada ćemo juriti nove rekorde i nove medalje.

Video: Dirljiva poruka za Fiću, Andriju, Miću, Gojka, Duška, Stefana, Branu i zašto je Deki najveći ikad!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    8. avgust 2021 | 13:58

    Toliko su nas navikli na medalje da je ova kao nešto normalno......bez euforije......oni znaju zašto žive......svaka im čast......

  • Cofi

    8. avgust 2021 | 17:56

    A korona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA