≫ 

"Dule Mandić omiljena glava u našem sportu": Reakcije srpskih sportista na uspeh vaterpolista

ponosni su svi na novo zlato Delfina

  • 1
Olimpijada, Olimpijske igre Tokio 2020, vaterpolo reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Vaterpolo je sport u kome, na kraju, uvek pobedi Srbija. Ova modifikovana fudbalska krilatica iz uma Garija Linekera savršeno pristaje srpskim vaterpolistima koji uzimaju sve gde god da se pojave.

Neponovljiva generacija je oduševila još jednom pod palicom genijalnog Dejana Savića, osvojila je zlatnu medalju i na Olimpijskim igrama u Tokiju, i tako zaokružila nestvarnu nisku uspeha, za krej jedne generacije koja je ušla u legendu.

Naravno, nema ravnodušnih na novo slavlje Delfina, klanjaju im se svi, od navijača, poznatih ličnosti, i kolega sportista koji veličaju još jedno veliko ostvarenje srpskih Delfina.

Košarkaš Nemanja Nedović već po navici među prvima piše objave, čestita, ponosi se na vaterpoliste i ostale sjajne srpske predstavnike u sportu. On se u poruci na tvteru zahvalio vaterpolistima na svemu što su uradili do sada.

Luku Mitrovića je očito najviše oduševio Dušan Mandić sa još jednom porukom pred kamerama.

Vladimir Štimac, vojnik Srbije i jedan od najomiljenijih sportista, ponosan je na zlato koje su nam podarili vaterpolisti.

Deo istorije srpskog vaterpola nesumnjivo je i Danilo Ikodinović, vlasnik najznačajnijih odličja trofejnog srpskog sporta. On među prvima najbolje zna koliko su svi ovi uspesi Delfina zapravo plod mukotrpnpog i teškog rada.

Oglasio se i Vlado Georgiev sa šaljivom porukom za svog Novljanina Andriju Prlainovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    8. avgust 2021 | 17:06

    Мандић је један усплахирен , симпатичан и диван младић. 😀Честитам и њему и свим који су заслужни за ту већ дугогодишњу традицију НЕПРОБОЈНОГ СРПСКОГ ВРХА ТОГ СПОРТА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA