≫ 

Zlatni olimpijci stigli u Beograd: Vaterpolisti pevali "A sad adio", Jovani klicali na aerodromu

Pored njih, u Srbiju su se vratile i košarkašice koje su, takođe, dobile gromoglasan aplauz

  • 12

Karatistkinja Jovana Preković i vaterpolo reprezentacije Srbije, osvajači zlatnih medalja na Olimpijskim igrama, stigli su u utorak ujutru iz Tokija u Beograd!

Pred mnogobrojne navijače i predstavnike medija najpre su "izašli" vaterpolisti koji su odmah završili u zagrljaju svojih porodica, a zatim su emotivno zapevali "Daleko negde ko zna gde" i " A sad adio", aludirajući na to da se čak njih sedmorica opraštaju od reprezentacije.

Njihovu pesmu prekinuo je ulazak Jovane Preković u masu, jer su i samo vaterpolisti krenuli da joj aplaudiraju, dok su navijači klicali njeno ime i pevali "Uzela si zlato, Jovana."

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Što se tiče navijača, prednjačili su polaznici karate kluba "Knjaz" iz Aranđelovca, rodnog grada olimpijske šampionke Preković.

Srpski olimpijci, koji su osvojili devet medalja na OI u Tokiju, večeras od 21 sat imaće doček ispred Starog dvora, a vredi pomenuti i to da su, zajedno sa olimpijskim šampionima, stigle su i košarkašice, koje su nastup na Igrama završile na četvrtoj poziciji. Naravno, i one su dobile gromoglasan aplauz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    10. avgust 2021 | 10:10

    Bravo momci dragi. Bravo...ogromno hvala i nek vas sreca prati u zivotu. Ucite svoju decu da budu ljudi i borci kao sto.ste to vi. 🥇🥇🥇💪💪💪🥰💋❤

  • Kole 3333333

    10. avgust 2021 | 10:00

    To su nasi vikinzi!!!!!!

  • Glas severa

    10. avgust 2021 | 10:00

    Kako su prosli carinu sa tolikim zlatom?!🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA