≫ 

Marsenić za Telegraf o utakmici sa Norveškom: Poginuli smo bez metka

Slikovit je bio pivot Orlova

  • 4

Posle poraza rukometne reprezentacije Srbije od Norveške 32:27, pivot naše reprezentacije Mijajlo Marsenić razočarano je prokomentarisao igru Orlova.

- Znajući da nismo dali ni 70 posto nas, ne znam šta bih rekao. Loš ulazak u drugo poluvreme. Poginuli smo bez metka. Svi znaju da danas nismo dali sve od sebe. Prvo poluvreme sasvim zadovoljavajuće sa dosta golova iz polukontre, dobar napad. Loše vraćanje u odbranu koje pod hitno moramo da promenimo i to je to - rekao je Marsenić, i dodao:

>>>Srbija ostala bez šansi na EP, ali je Cvetković zadovoljan u porazu od pet golova razlike!

- Imamo tri dana da se pripremimo. Kada ima više dana za pripremu lakše bude. Potrudićemo se da im pariramo koliko god budemo mogli i tražiti našu šansu u utakmici sa Belorusijom. 

Srbija će igrati protiv Francuske u ponedeljak od 18.15, sledi duel sa Belorusijom dva dana kasnije od 16 časova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VP

    19. januar 2018 | 00:49

    Ne ovu utakmicu, nijednu niste odigrali ni sa 30% srca a sa manje od 5% m..a a ni 3% mozga... ti pogotovu decko u proseku su te iskljucivali 2 puta po 2 minuta po utakmici i to kad nije bila sansa za gol!

  • SBH

    18. januar 2018 | 22:33

    Nemoj pricat o postotcima koje ste dali, za reprezentaciju i zamlju koju volis daje se sto posto i neba opravdavanja i izmotavanja. Ako volis svoju zemlju i reprezentaciju. Ali nemojmo se lagat, nemamo dovoljno jakih igraca koi bi iznijeli reprezentaciju do krajaa sa sto posto ucinkom.

  • Dr Nebojša

    18. januar 2018 | 22:48

    Retko "pametan" momak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA