≫ 

Lažni Kim Džong Un prošao pored čirlidersica iz Severne Koreje: Izraz njihovog lica govori šta one zaista misle o njemu (FOTO) (VIDEO)

Muškarac koji neodoljivo liči na severnokorejskog lidera bio prva zvezda hokejaškog meča

  • 0

Kim Džong Un na Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu?

Teško zamisliv prizor, ali mnogi su u ledenoj hali na ženskoj hokejaškoj utakmici Japana i Južne Koreje na trenutak prepoznali upravo severnokorejskog lidera u društvu čirlidersica.

Obmana nije dugo trajala, ispostavilo se da je reč o momku koji se zove Hauard, rođenom u Australiji sa prebivalištem u Hong Kongu.

Kako je rekao, samo je želeo da priđe atraktivnim devojkama na tribini, da gleda utakmicu, ali je ubrzo sprečen da se slobodno kreće.

Foto: Tanjug/Ap

- Vikale su (čirlidersice) nešto na korejskom, nisam siguran šta tačno, a onda su mi prišli policajci i odvukli me odatle - rekao je momak koji neodoljivo podseća na kontroverznog korejskog diktatora.

Zanimljivo, pošto su mu ograničili kretanje, južnokorejski policajci nisu znali šta će sa Hauardom. Niiti su imali povod da ga privode, niti su želeli da ga puste da im se pred očima šepuri kao predsednik neprijateljske zemlje.

- Ovo je ludost! - revoltiran je bio Hauard.

- Šta je ovo, 10 policajaca? Šta mislite da ću da uradim? Ja ne izazivam nasilje. Samo hoću da gledam utakmicu, u čemu je problem? - usprotivio se "uljez" represiji koju je trpeo.

Ovo mu inače nije prvi put da se pojavi u Pjongčangu kao Kim Džong, nedavno je to uradio na ceremoniji otvaranja Igara kada mu je društvo pravio dvojnik američkog predsednika Donalda Trampa, i obojica su izbačena sa događaja.

- Moje lice je previše političko, rošen sam ovakav i moram da živim sa tim - poručio je Hauard.

Lažni Kim Džong

Foto: Tanjug/Ap

Pravi Kim Džong Un

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA